Icea_PL Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 A mi owiewka bardzo sie podoba ale do simsonka nie pasuje. Dokladnie, sama owiewka jest ok. ale nie do tego moto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 nejlepiej ta lampa wygląda w mojej husky http://www.bikepics.com/pictures/132741/ :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 nie wiem jak to wygląda, ale słyszalem, że w simkach ludzie montują zawieszenie od MZ 150 (nie wiem czy przod i tył, czy tylko jedno z 2..), poszukaj w sieci może znajdziesz jakies zdjęcia.Wydaje mi się, ze fajnie może wyglądać polerka na silniku towjej maszyny, ale to dużo roboty, al dkomuś dac to znowu dużo kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ten czerwony na pierwszym zdjeciu to całkiem nieźle wygląda. Jego właściciej robi w nim remont w każdym sezonie(jest przewrażliwoiny hłopak) i czyści go 20razy dzienni jak nie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ten Simson Zielony jest na sprzedaż, kumpl o niego dba i go nie katuje, cena 1600zetas do uzodnienia, tel mojego kumpla to:888-502-773 Silnik ten stary 3bbiegowy(niezawodny i mocny jak holera [jak na simsona])po tiunie zewnętrznym,nowa elektryka,świeży lakier i to tyle kumpel naprawde o nigo dba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Oprócz tego co zamiast cylindra ma jakas folie to wszystkie lepsze do twojego bylego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Tu żaden nie ma foli na cylindrze idzi do okulisty!!!Tam nie ma cylindra tylko jest szmata bo wkońcu się zatarł od nowości 45Tyś KM to coś a zwłaszcza że 8tyś ostatnich to same katusze.To jest simson kupiony za 100złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 No niedługo pojde bo juz dawno nie byłem na kontroli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 To sobie popatrzcie jak "żałośnie" wyglądają simaki moich znajomych:(daje też fotke Cobry AVanti mojego kumpla)Ten zielony ma silnik taki jak ja mialem w swoim. Ogolnie widac nagromadzenie WT szczegolnie te diabełki, co daja podniesione "dupy" w simsonie? zwiekaszaja wam osiagi? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 pochylona kanapa umożliwia aerodynamiczą pozycje ktora znacząco wpływa na osiągi oraz prowadzenie w zakrętach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BembenoS Opublikowano 1 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2004 No własnie ja chicalem zrobic z niego cos w rodzaju streetfightera... fajna owiewka, sportowy wydech...co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2004 jak jest dobrze zrobione to ok, ale niestety wiekszosc jest beznadziejnie przerobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 1 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2004 najlepiej zeby simson byl jak oryginalny (zreszta jak kazde moto) raczej ze ktos ma naprawde dobry, przemyslany pomysl i go porzadnie realizuje to efekty potrafia cieszyc oko.. a jak ktos naklei sobie diabelka, podniesie dupe do gory itp. to wyglada to naprawde ŻAŁOSNIE (i do tego robi zdjecie ze szmata zamiast cylindra :D ) !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 1 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2004 Dzisiaj widzialem smiesznego simka, z przodu mial niemal pionowa szybke od skutera, z tylu kufer (walizke :D ?) i smieszne fredzle na manetkach - w sumie kierowca tez byl smieszny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 2 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2004 Ah........ci ,,Wiejscy Tunerzy,, Po co im to to ja niewiem!!!!!! Dlamnie liczy sie tylko orginal :DNo i drobne przeróbki ale rozsądne i z umiarem :D i w miar zeby to mialo rece i nogi :D A Enduras znów ze swoim Gustem ,,poprzeczka na kiere kostki itd itd,, buehehehe :lol: :lol: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi