M@łpa Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 czesc co do baku to ten temat juz był nawet sie podobnie nazywał jak nie tak samo. a co do drzenia to mi sie wydaje ze to jest własnie roszczelnienie sie przodnich amortyzatorów. Pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Latwo powiedziec ,,Temat juz Byl,, Jak juz masz tak mówic to linka zapodaj bo ja szukalem tego tem,atu i du*a ;) :) :D Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 A co sie tak unosisz odrazu zkorzystaj z wyszukiwarki a znajdziesz ja znalazłem bez problemu masz linka:http://motocyklisci.riders.pl/viewtopic.ph...4&highlight=bak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Nie no ale to przez to ze szukalem i Hu*a za przepeoszeniem znalazlem!!!! Dzieki za linka pozdro!!1 Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOWA Opublikowano 5 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 no tak po takich długich odlądaniach ram od 250 wydaje mi sie że wszystko bedzie pasować (drobny problem z bakiem - do rozwiązania)tylko że po zamontowaniu baku od 251 w ramie 250 to między siedzeniem a bakiem taka chamska przerwa ok 2 cm sie zrobi. i ty pytanie: czy macie może jakis pomysł jak temu zaradzić (zlikwodowac tą przerwę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opals Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 weś to zaklej plasteliną :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 Ktos Tu Ku*** Chce se nabic w Latwy/szybki/i bardzo glupi sposób posty!!!!! :D :D :D Przyczym zasmieca forum nic sobie z tego nie robiac!!!!! Opsal OPANUJ sie pomysl nad czym i co piszesz!!!!!!!!!! :D :D Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opals Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 No dobra sorx :D ale nie miałem innego pomysłu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 To nie trzeby bylo w ogóle pisac niz glupoty pier****!!!!! :D :D :D :D :D :D :( Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 hmm mysle ze tą 2 cm szare pomiedzy bakiem a kanapa mozna w prosty sposób zlikwidowac poprzez wydluzenie siedzenia np do przodu --- czyli miejsca drivera. Pewnie tego nikt nie zauwazy :D a wiejsca zawsze wiecej :D ..... Ps. Fajne są te siedzenia od kanuni :D zachodzące czesciowo na zbiornik , dla mnie bomba tylko cena tez bombowa. W kemocie albo wilmacie to oferuja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Uspokójcie sie. Veteranos, Tobie sie nie podoba co Opals pisze takie rzeczy a sam bzdety wypisujesz (no ja niestety też w Tym momencie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opals Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 To nie trzeby bylo w ogóle pisac niz glupoty pier****!!!!! A co do tamtego to troche żartu nigdy nikomu nie zaszkodziło i nie rżnij cwaniaka bo w tej sprawie nic mu nie doradziłeś a jak masz jakieś problemy to pisz mi prywatne wiadomości i sam nie zaśmiecaj tego forum!!!!!!!!!!!! :buttrock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi