Shinigami Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Na mnie nie patrz :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Limo, Gratulacje, słuyszałem że jeste Mistrzem w Gumowaniu ..... w obstawie ..... i rozwalaniu kumplom Moto ...... Gratki Mistrzu :biggrin: :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Limo, Gratulacje, słuyszałem że jeste Mistrzem w Gumowaniu ..... w obstawie ..... i rozwalaniu kumplom Moto ...... Gratki Mistrzu :biggrin: :buttrock: Klaudiusz, wiedziałem że mogę liczyć na twój komentarz :). Kto jak kto ale ty nie przepuścisz żadnej okazji żeby się z kogoś ponabijać. To by było wbrew twojej naturze. Ale jak to mówią, są ludzie i są parapety. Niestety jak ci rodzice nie wpoili elementarnych zasad dobrego wychowania za młodu to teraz nie ma co oczekiwać cudów. Tak więc śmiej się ile tylko sił w płucach, w końcu śmiech to zdrowie :flesje: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 No już nie dąsaj się Mordeczko tylko przyjmij to na klate i po sprawie :biggrin: Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje że poważniejszych strat nie ma :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Obstawa mimo tego jednego incydentu, była bardzo udana.Za to wszystkim dziekuje. Zjawiło się prawie 40 motocykli. Przejazd Krakowską a potem wjazd pod sale ,bajka :clap: Wódka rozdana,piwko i napoje też,na zdrowie :notworthy: I dwa filmiki od kolegi: P.S> Co do incydentu ,to mam nadzieje ,że większych uszkodzeń nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi