BUSH Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Co sadzicie o klockach hamulcowych tej firmy? Pytam dlatego, ze wczoraj po 4700km skonczylem pare tej wlasnie firmy. Czy to mozliwe by nawet przy dosc czestym uzywaniu tylnego hamulca zuzyly sie w tak szybkim czasie (jednej okladziny nie bylo w ogole, drugiej zostalo 1.5mm)? Dzisiaj kupilem kolejne, utwardzane, niestety znowu EBC. Zobacze jak beda sie spisywac.W przednich zaciskach mam NISSIN i w stosunku do nich nie mam najmniejszych zastrzezen mimo, ze przejechaly juz prawie 6000. Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ja aktualne klocki mam NISSINy i w porównaniu ze starymi EBC są o wiele lepsze.EBC sie strasznie grzały, a zbyt dobrze nie hamowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Ja zaszalałem i sprowadziłem Lucasa na przód (zasick 2tłoczkowy) - efekt = niezłe jak na DR hamulce, efekt nieprzewidziany = klocki starczyły na 2000 km ;) Jade dzisiaj do larssona po EBC na podróż może dłuzej pociągną :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi