Adam Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Qwa, ja chcialem jechac (2 lata temu w Jicinie było superos), ale mi wesele wywaliło. A teraz to juz nawet moj rozwód nie pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Tylko powiedzcie mi ludzie, czemu Wy tak wczesnie wyjeżdżacie? O 13 byliśmy już prawie sami na naszym "polu namiotowym". Ja musiałem do pracy śmigać i właśnie z niej wróciłem :P tak też taki był powód mojej szybkiej ucieczki :( apogeum chłopcze, apogeum miałam :) A Ty6 myślisz że co ja w takich komfortach byłem idąc na łatwiznę pytając pierwszej lepszej czy to jej numer bo nie dowidziałem cyferków :icon_twisted: Ale jak trafiłem :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 a widzisz a byles! a teren powiekszyli. ja rano o 10h w niedziele jeszcze 1,5 promila mialem.co niektorzy 4promile. Ten z czterema promilami mieszkał obok mnie. Był mocno wku**wiony bo jak twierdził w sobote wypił jedno piwo żeby rano polecieć :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Szkudlar a te dwa dragi (hardcore i ten drugi) to mają coś wspólnego z Twoją maszyna? bo bardzo podobny styl :) tak sa robione na podobny styl ,bo to kolesie.jeden z żar drogi z nowej soli (na cbr 1000 robione)moj na zx12r Ten z czterema promilami mieszkał obok mnie. Był mocno wku**wiony bo jak twierdził w sobote wypił jedno piwo żeby rano polecieć :icon_biggrin: he.chyba przedemna dmuchal,i skala sie skonczyla na alkomacie.bardzo zdziwiony był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Hmm ekipę z żółtymi naklejkami kojarzę ale oprócz Kondzia nie spotkałem (chyba) nikogo znajomego może taką jedną rudą i baaardzo bezpośrednia panienkę :biggrin: natomiast czy ktoś wie gdzie jest krzyż ??? :biggrin: ps pozdrowienia dla panów z ochrony którzy w piątek poprosili nas że jest cisza nocna i nie mamy strzelać z wydechów (ku.....a myślałem że się przesłyszałem :biggrin: ) ale za ro w sobotę o 4.30 nad ranem jakoś nikt nie oponował :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozy Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 jestesmy dupy wołowe i tyle. co prawda to prawda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 No proszę, kto sie zjawił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozy Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 No proszę, kto sie zjawił :) a co? żle że sie zjawił? a "orgasmus" dojechał też do dom bezpiecznie? fajna imprezka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dojechał. Jeszcze wieczorem pojeździlismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozy Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 (edytowane) ... może taką jedną rudą i baaardzo bezpośrednia panienkę :biggrin: ... Ciekawe Kogo kolega ma na myśli.... ?? :biggrin: Adam, jak masz jeszcze lepy, to chyba poojawiło sie zapotrzebowanie, rozprowadzimy tu i ówdzie ;) Edytowane 23 Sierpnia 2010 przez brzozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 są już zdjęcia i filmiki-- http://www.oldtimers.net.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi