luxi123456789 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam wiecej informacji o prodkucie itp na telefon 501492203 lub gadu gadu 7703718 STRONA tylko demonstracyjna ukazujaca produkt!! POzdrawiaM!!... Dodam ze spodnie podszywane kevlarem i z ochroniaczami SAS-TECU pozdrawiam...;] MADE IN POLAND!! Dostpene wszystkei rozmairy!! HIT!! http://motos.sklep2.pl/spodnie-jeans-p-10....2b11b90d2fa9057 Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez luxi123456789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravis Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 W Szwecji każdy rolnik takie ma i używa ich to pracy, właśnie z takimi ochraniaczami na kolana itd. Ale kosztują ok 80 zł w przeliczeniu na nasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxi123456789 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) W Szwecji każdy rolnik takie ma i używa ich to pracy, właśnie z takimi ochraniaczami na kolana itd. Ale kosztują ok 80 zł w przeliczeniu na nasze. To przesli mi jedno zdjecie takiego rolnika;] I niech jeszcze beda podszywane kevlarem jak te:) Dolicz sobie koszt przesyłki.... i Polska to nie szwecja... TU Wszystko kosztuje matriał, Kevlar, ochraniacze tez bym chiał aby były tansze. Pozdrawiam. Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez luxi123456789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 i Polska to nie szwecja... no właśnie wiec czemu w Polska a cena Szwedzka. W Poladzie powinny być jeszcze tańsze lu nieznacznie droższe jeśli sprowadzane. Coś mi się wydaje ze to za 80 zł to nie to samo. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Tak sie składa, że również zajmuje sie sprzedaza ciuchów moto i mam podobne jeansy "podszyte kevlarem". Tylko taniej i mają więcej ochraniaczy. Ale nie będę negował tych Twoich gadżetów, tylko prześlij nam proszę jakąkolwiek fotografię przedstawiającą ten "kevlar". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Pracowalem w Szwecji na budowie rok temu i te spodnie na pewno nie kosztuja 80 zl, to raz, a dwa wygladaja zdziebko inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Czy ja dobrze widzę, że w tym sklepie są 2 (DWIE) rzeczy do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Czy ja dobrze widzę, że w tym sklepie są 2 (DWIE) rzeczy do sprzedania? bo to mini sklep i dopiero się rozkręca, nie od razu ...... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 odkopuję stary temat ale... widziałem te jeansy na motobazarze w ostatni weekend i wyglądały całkiem spokofakt, że kevlar w porównaniu do tego, który ja mam wszyty w swoje spodnie, jest cieniutki ale jestdo tego ochraniacze w kieszeniach na kolanach a wybrane modele również na biodrach no i cena zachęcajaca bo zaczynająca się od ok 300zł sprzedawca twierdził że cała produkcja idzie na zachód, do Szwajcarii ale dał wizytówkę do właściciela, że dzwonić i się umawiać jeśli chcemy przymierzyć spodnie w lepszych warunkach Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi