Tobik Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 A co Piotrek, wybierasz się? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Sam nie wierze ze to napisze ale popieram Aske, jak ci sie nie podobaja zloty forumowe w Borkach mozesz zorganizowac sobie indywidualny zlot w Kozienicach. :icon_mrgreen: Bo ja mam zawsze rację, tylko zazwyczaj nie masz odwagi tego przyznać :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Powyższa wypowiedź znów przywołała mi poczciwego Anatola France ;) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Tak, też jestem za tym, żeby przynajmniej w tym roku Borek nie ruszać. Albo jak podpowiadają koledzy - zostawić Borki we wrześniu, a w Kozienicach zrobić rozpoczęcie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Asia nie popiera ale to zrozumiałe :biggrin: Oczywiście, że to zrozumiałe, bo to po prostu głupi pomysł ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi