.::Afrodyta::. Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam, Mam do sprzedania motocykl Yamaha YZF R125 z roku 2009. Nie był katowany i w dalszym ciągu jest zablokowany. Ma wymienione klocki hamulcowe. OC do 19.03.2011r. W trasie spala ok. 2-2,5l, zaś w mieście ok. 4l. Przebieg prawie 7000km. Do obejrzenia w Rudach Raciborskich (Śląsk). Odbiór osobisty. Cena: 8500zł do negocjacji. GG: 1806706 Tel. kontaktowy: 698 835 183 http://i9.photobucket.com/albums/a86/Afrodyta/1y.jpg http://i9.photobucket.com/albums/a86/Afrodyta/y3a.jpg http://i9.photobucket.com/albums/a86/Afrodyta/4y.jpg http://i9.photobucket.com/albums/a86/Afrodyta/5y.jpg Pozdrawiam i zachęcam do oglądania już na miejscu :) Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez .::Afrodyta::. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 a gdzie foto właścicielki na sprzedawanym sprzęcie ?? hehe :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::Afrodyta::. Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Sprzedaję motor, a nie siebie ;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ja się tak głupio zapytam. Po odblokowaniu te 15KM wzrasta do ilu ? Pytam półżartem półserio :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 To moze zamiast sprzedawac odblokuj i jeszcze troche na nim pojezdzij :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::Afrodyta::. Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Shinigami, skoro wiesz ile ma teraz, to pewno też doczytałeś ile może mieć po odblokowaniu ;) MOC, no niestety... wyjeżdzam jakoś po 15 do Londynu na jakieś 2-3 latka, a nie mogę go ze sobą zabrać... Gdyby nie to, nie sprzedawałabym go... w końcu dopiero co go odkupiłam (pod koniec marca...) od przyjaciela kuzyna (bo ten sobie R1 kupił:P)... A tak... to szkoda, żeby się tutaj kurzył ;/ Świeże foty: http://s9.photobucket.com/albums/a86/Afrodyta/Moto/ Cenę zmniejszam na 7500zł! Zależy mi na czasie, w końcu niedługo wyjeżdżam... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 imho strasznie tanio, było podnieść cenę to nie była by podejrzana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::Afrodyta::. Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 imho strasznie tanio, było podnieść cenę to nie była by podejrzana :) Gdybym podniosła nie miałabym szans żeby sprzedać go przed wyjazdem, zwłaszcza że sezon się pomału kończy. A wolę stracić niż zostawić go żeby się kurzył... Poza tym nie ma problemu żeby sobie przyjechać i go zobaczyć, czy nawet jak się na nim jeździ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a gdzie foto właścicielki na sprzedawanym sprzęcie ?? hehe :) Gdybym podniosła nie miałabym szans żeby sprzedać go przed wyjazdem, zwłaszcza że sezon się pomału kończy. A wolę stracić niż zostawić go żeby się kurzył... Poza tym nie ma problemu żeby sobie przyjechać i go zobaczyć, czy nawet jak się na nim jeździ ;) mozna sobie przyjechac i go zobaczyc...... i wlascicielke. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::Afrodyta::. Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No też racja, szkoda tylko, że żaden nie jest zainteresowany perełką ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No też racja, szkoda tylko, że żaden nie jest zainteresowany perełką ;) Tutaj sami miłośnicy muszelek, perełki ich nie interesują :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::Afrodyta::. Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ech... szkoda, że macie takie nastawienie ;/ Jakby nie patrzeć jest to okazja... na allegro ceny są co najmniej 1000-3000zł większe... Cenę mogłabym zrzucić do 7k... Kupując za tyle, można bez problemu sprzedać gdzieś z zyskiem... Ja niestety nie mam czasu na czekanie... Termin wyjazdu się zbliża. I mimo, że musiałabym go sprzedać za ponad 4k mniejszą kwotę od tej za jaką go kupiłam... mając go zaledwie 5 miesięcy, myślę że i tak nie miałabym na co narzekać... bo wystarczyłoby to na kupno wymarzonego obiektywu do aparatu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) Kobieto, ja nie czytałem materiałów o odblokowaniu 125'tek bo nie spodziewam się cudów po tej pojemności. Nastawienia nie zmienimy bo większość z nas ma już odpowiedni motocykl (np. Ja mam moją małą Kawę :) ) A w ogóle dlaczego nie pojedziesz na moto do Anglii ? Qurimowi się udało wrócić z UK do polski na moto :) Mówie całkiem serio. P.S Zajc - Ładne podsumowanie :clap: Edytowane 9 Sierpnia 2010 przez Shinigami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::Afrodyta::. Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ja muszę zrobić prawko na B, kupić samochód i tam będę se pracowała przed 2-3 latka... Motorkiem zimą do pracy nie dojadę. Nie jadę też sama. Zresztą... nawet nie jadę, polecę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi