Deebo Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam Co sądzicie o tych łańcuchach, zbliża się u mnie czas wymiany, zauważyłem że te są dużo tańsze od DID. Jeździł ktoś na tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam Co sądzicie o tych łańcuchach, zbliża się u mnie czas wymiany, zauważyłem że te są dużo tańsze od DID. Jeździł ktoś na tym? Ała, dobre od motorynki do simsona włącznie, ale już powyżej to nie zalecam. Chodzi o jego trwałość, która powiedzmy sobie szczerze, nie powala, delikatnie mówiąc. Kiedyś je zakładałem ale po kilku dość szybkich reklamacjach zrezygnowałem kompletnie. Jak już musisz oszczędzić, kup RK. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deebo Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 w takim razie nie będę kombinował i kupię DID. Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Przy Twoim sprzęcie myślę, że DID to jedyne wyjście :) Nie wiem czy dobrze trafiłem w rocznik, gdyby cena odstraszała to napisz PW. http://www.moto-akcesoria.pl/zestaw-napedo...--98--00,p,2138 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi