jarumir9 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 myślałem o suzuki rg ale on mi sie wydaje za mały http://allegro.pl/item1171506530_suzuki_rg...stan_super.html może to bym kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert12543 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 myślałem o suzuki rg ale on mi sie wydaje za mały http://allegro.pl/item1171506530_suzuki_rg...stan_super.html może to bym kupił A na żywo go obejrzałeś? Żeby Ci czasem padła nie sprzedali :icon_eek: Cytuj Ogar 900R -> Senda DRD 125 SM -> SV 650S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jeżdziłem motocyklem rozmiarów RG, bardzo poręczny na mieście. Coś około 90-100kg wagi czyli całe nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarumir9 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 no właśnie w tym jest problem bo to zaje-ście daleko a ta rg jest najtańsza na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarumir9 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 takie mam pytanie co ogólnie sądzicie o skuterach?? :lalag: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 To już musi zdecydować kupiec czym chce jeździc. To pojeżdzenia ot tak sobie wmoże być i skuter. A jak lubisz przełaczac biegi i poczuć sie jak na prawdizwym moto wybierz biegówke. To prawda nie pakuj sie w zbyt stare moto. To nie samochody że i do styarych można raczej bez problemu kupić czesci. Szukaj czegoś jak najmłodszego. RG jak najbardziej ok. Kolega ma na sprzedanie dt 80 LC II . po remoncie silnika od podstaw. Coś koło 2tys chce....mysle że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0x0r Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 ja również Ci polecam Suzuki RG 80 . motocykle są troszke podobne, lecz RG lepsze . yamaha ma lipny dzwięk . suzuki lepsze :) pozdro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi