jacek1 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Regulacja iglic w tych gaźnikach jest przy pomocy zawleczek. Zobacz jeszcze czy nie masz syfu w zbiorniku (może być rdza). Stan membran łatwo sprawdzić, są pod plastikowymi dekielkami. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 W tych gaznikach nie ma regulacji polozenia iglicy. Jesli dolot i wydech jest oryginal to tez bym nie ruszal. Wypada sprawdzić a potem pisać - t tym modelu jest regulacja na iglicach ale nie powinno się zmieniać fabrycznych ustawień. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawan3 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Cytuje: za pomoca zawleczek,i okazuje sie ze jest mozłiwosc regulacji iglic,jak by kto nie wiedział. Pozdrawiam W jakim stanie,to ja wiem,tak jak pisałem,dwie dziurawe,a dwie sparczałe są,ale dzis wieczorem dostane nowe :icon_mrgreen: Zbiornika nie sprawdzałem,ale napewno to zrobie,niby proste,ale nie wpadłem na to,dzieki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi