YAGO Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 wiadzialem lozyska japonskiej marki KOYO do mz -czy warto w nie inwestowac? moze ktos ma? Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 HI! mam takie lozyska u siebie w silniczku i sobie chwale ..... tfu tfu odpukac ;) narazie chodza a mam przelatane ponad 30 tyś .. 0 jakis dzikich odglosów czyli są okej aczkolwiek nie najtansze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 A ile kosztują takie łożyska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 60zl para Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Kozik Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Hej !A wie ktos gdzie kupic takie lozyska w Warszawie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 zamow z kemotu Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Kozik Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 a masz moze do nich jakis kontakt. ?? Jeszcze jak mi powiesz ile trwa realizacja to juz w ogole bedzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Tak, zdecydowanie tak. Są to jedne z najlepszych łożysk. Co do jakości tych łożysk wypowiedział się Jędrek - działa w tej branży non stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 :idea: Tak potwierdzam tą informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Dystrybutorem łożysk KOYO jest Firma FIN -Kolbuszowa tel 017 227-00-00lub Firma SPECJAL Kraków 012-656-51-31 :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 www.kemot.pl tam znajdziesz wszystkie inf. ciekawy sklep jest tez na www.ironbrothers.pl Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 wiedz jedrku jesli jestes spec od kuleczek to powiec mi:czy lozyska na wale MZ czyli jednobiezniowe kulkowe mozna zastapis jkimis o wiekrzej wytrzymalosci i wytrzymujacymi wiekrze obroty? takie samo pytanie odnosnie skrzyni biegow Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 a czy ta firma produkuje lozyska do kół? zmieniam wlasnie naped i przy okazji chce zalozyc nowe lozyska do tylnego kola, wie ktos moze ile kosztuje? Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Cze ja zapakowałem na wał w swojej 251 łożyska podajże niemieckiej firmy DKF...tylko ta cena za jedno trzeba wybulic koło :arrow: 30 zł dokładnie 29 albo 30 zł podczas gdy polskie to wydatek rzędy :arrow: 13 zł.... ;) :D Pozdrawaim Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ja jak coś to i tak chyba w łożyska SKF bede inwestował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi