pitersky Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 XR1000 w jakich cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_fryta_ Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 nie wiem czy stare modele sa na magazynie. sroda, czwartek powinienem wiedziec co jest dostepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 hej to ja czekam jak na dniach bedzie wiadomo dokladnie . sledzę temata pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Schuberth R1 fajna cena :) A C3 ile? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_fryta_ Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 witam a wiec tak kaski ktore moge zamowic, ktore sa dostepne z wymienionych: Schuberth R1 ( Spider,Thunder ), Shoei DS Hornet, Arai VX 3, Shark Evoline, Shoei Raid 2, za tydzien ma byc nowa dostawa na magazyn.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 a jakąś szybkę do scorpion exo 450 byś miał, przyciemnianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_fryta_ Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 szybki nie bardzo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5555555555 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Kupię nolana N43 czarny mat rozmiar M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziushka Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) Masz Shoei XR1100 Hadron TC-6 w rozmiarze XS lub S? Za jaką cenę? Jak możesz to wrzuć link do jakieś swojej aukcji. Edytowane 7 Sierpnia 2010 przez Madziushka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 A nie masz czasem AGV GP Tech ? Bo muszę mieć drugi mniejszy, najlepiej M, dla plecaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 (edytowane) hej podaj mi ceny scorpionów 450/750/1000? ewent. Suomy vandal itp jestem zainteresowany pozdrawiam Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez S?AWO-CBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisperer Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Jak cenisz Schubert J1 ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dźwiedziu Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Jak cenisz Schubert J1 ? pozdrawiam Mam dokładnie to samo pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziushka Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) Kolego, i co tam z tymi kaskami? Będziesz miał? Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez Madziushka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 i temat umarł :) jakoś dziwne przeczucie miałem, że tak będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi