amaretta Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Hej, kupię Hondę CB 500, nadającą się do jazdy bez nakładów finansowych. Cena do 7.000 PLN. pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekTOS Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Kolega z forum sprzedaje : http://forum.motocyklistow.pl/CB-500-2001-t134139.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaretta Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 (edytowane) Kolega z forum sprzedaje : http://forum.motocyklistow.pl/CB-500-2001-t134139.html Tak Maćku, dziękuję, widziałam. Nie mój próg cenowy, gdyż napęd i opona do wymiany:( A szkoda.... pozdrawiam, m. Edytowane 27 Lipca 2010 przez amaretta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 (edytowane) Moja cb jest do sprzedania, ale niestety w Polsce będzie dopiero ok 10 września. teraz jest ze mną we Włoszech i będzie wracać na kołach :crossy: Rocznik 1994, przebieg 90 tyś km (prawdziwy) kolor czerwony. Stalowy oplot, bagażnik, mała szybka PUIG, chromowana wyższa kiera, trochę polerki. Motocykl w świetnym stanie, są ślady małych gleb (w tym jedna moja, ale nic poważnego). 77,000 km- wymiana napędu (D.I.D x-ring) 80,000 km- wymiana opony przód 82,000 km- wymieniony rozrząd, regulacje zaworów i gaźników, wymienione łożysko główki ramy 85,000 km- wymiana opony tył 87,000 km- wymiana oleju+filtrów+ płyn hamulcowy więc jak widać nie ma nic do zrobienia. Cena-4,5 tyś zł , niestety dopiero we wrześniu Edytowane 27 Lipca 2010 przez tadeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaretta Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Moja cb jest do sprzedania, ale niestety w Polsce będzie dopiero ok 10 września. teraz jest ze mną we Włoszech i będzie wracać na kołach :crossy: Rocznik 1994, przebieg 90 tyś km (prawdziwy) kolor czerwony. Stalowy oplot, bagażnik, mała szybka PUIG, chromowana wyższa kiera, trochę polerki. Motocykl w świetnym stanie, są ślady małych gleb (w tym jedna moja, ale nic poważnego). 77,000 km- wymiana napędu (D.I.D x-ring) 80,000 km- wymiana opony przód 82,000 km- wymieniony rozrząd, regulacje zaworów i gaźników, wymienione łożysko główki ramy 85,000 km- wymiana opony tył 87,000 km- wymiana oleju+filtrów+ płyn hamulcowy więc jak widać nie ma nic do zrobienia. Cena-4,5 tyś zł , niestety dopiero we wrześniu Ciao Tadeo, dzięki za ofertę. Nie wiem czy wytrzymam do września;) Saluti, m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 (edytowane) Sie ma. No niestety wcześniej nie dam rady. Ale jak byś nie znalazła, to pomyśl, bo na prawdę warto. Dużo serca i kasy włożyłem w to moto. (będzie do zobaczenia w złotoryi, dolnośląskie) Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach :buttrock: :crossy: Edytowane 28 Lipca 2010 przez tadeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 (edytowane) Tak Maćku, dziękuję, widziałam. Nie mój próg cenowy, gdyż napęd i opona do wymiany:( A szkoda.... pozdrawiam, m. Hej, ponegocjujmy :).. ogłoszenie wciąż akutalne, tylna opona leży w garażu, napędo do końca roku wystarczy, może się dogadamy. proszę o infoa na priv. Pozdrawiam Adam. Edytowane 28 Lipca 2010 przez AdBar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi