Swiety Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 myślę że i ja podskoczę tak między 19-20 :flesje: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 będę 19:30 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Bede po 19 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 (edytowane) Mimo deszczu aktualne? :biggrin: Edytowane 9 Września 2010 przez Swiety Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dervozavilus Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Mnie odstraszył. Przemokłem w drodze z pracy do domu i nie bardzo chce mi się ruszać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Dziękuję za przybycie Kasi i Tango. Było fajnie, Następne spotkanie we czwartek. Może tym razem dopisze więcej osób. Pozdrawiam. Marcin Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 dziękuję za miłe spotkanie ;) bawiłam się super wiec za tydzień będę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Potwierdzam, bylem, bylo sympatycznie, jednak ze wzgledu na pogode czterokolow. Zobaczymy za tydzien. Dziekuje za mile spotkanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Wybaczcie, że nie dopisałem, sprawy "rodzinne". Za tydzień się melduję! :bigrazz: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 I ja nie dotarłem :-( Ale za tydzień się bardziej postaram :biggrin: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Kochani, to jak z tym jutrem? O ktorej się widzimy? 18? 19? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 ja będę 19:30 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Kaśka, wygląda na to, że będziemy we dwójkę. Kupujemy wódkę i jedziemy do Ciebie :wink: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Krzywer - bądź dżentelmenem - zaproś do siebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Krzywer - bądź dżentelmenem - zaproś do siebie :) Mój Drogi, otóż obecnie jest to niemozliwe - Kasia jest tego świadoma, więc mi tu nie insynuuj nie-dżentelmeństwa :bigrazz: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi