gregor vn Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 witam mam taki problem . ostatnio chciałem odpalić mojego vulcana 800 a on mnie nie zagadał. stał niejeżdżony ok tygodnia ale wcześniej choćby zime stał kilka miesięcy i nie bylo problemu. w momenci naciśnięcia startera slychać tylko klikanie przekaźnika pod siedzeniem ale moto nic jest klakson światła i wszystko inne więc akumulator ok. na pych pali bez problemu i jedzie pięknie . a nawet po dobrej godzinie jazdy(ładowanie akumulatora) nie chce zakręcić ze startera więc akumulator raczej odpada . czyżby rozrusznik ?? elektryka? poradzcie coś dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacuś Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Raczej rozrusznik sie wyrobil najlepiej zdjac go i zobaczyc czy dochodzi prad i czy kreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Podładuj aku i wtedy sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Po godzinie jazdy sprawny aku sie naładuje na tyle aby zakręcić rozrusznikiem.Najpierw sprawdź połączenia do rozrusznika czy są czyste.Druga sprawa to sam przekaźnik a później bierz się za rozrusznik. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 ... sprawdź również aku, wg mnie rozrusznik (przez przekaźnik) dostaje zbyt mało prądu. wszystkie problemy wyjaśnią ci się po podpięciu innego, dobrego akumulatora (no może za wyjątkiem zjebanego przekaźnika :icon_mrgreen: ). dalej kolejność jak napisał Monter. pozdro daj znać jak poszło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor vn Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 dzieki wszystkim jednak akumulator po solidnym naladowaniu odpalił bez problemu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 ... no to wygrałem :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi