ravlos Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 A i B za pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian zxr Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 A i B za pierwszym :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiMajka Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Najlepsi zdają za drugim ;) To i ja tak poczyniłem... A i B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 10.12.2013 zdałem za pierwszym teoria i praktyka na B.Jednak nie jest tak trudno jak to wszyscy do okoła mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) 10.12.2013 zdałem za pierwszym teoria i praktyka na B.Jednak nie jest tak trudno jak to wszyscy do okoła mówią.Bo dookoła to matoły, co się uczyć nie chcą. Mi kursant z kursu chciał zrezygnować, bo znajomy jeździ bez prawa jazdy 6 lat, 6 razy praktyczny egzamin oblał i twierdzi, że to jest nie do zdania. Edytowane 23 Grudnia 2013 przez Vatzeque Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiszpan_JS Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 A - za drugimB - za pierwszymC - za pierwszymD - za drugimD+E - za pierwszym (Był taki okres że kategoria E zrobiona na ciężarowych nie liczyła się do D)C+E - za drugim Taki nie typowy jestem :biggrin: Cytuj ヤマハは最高です Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Teoria A za pierwszym, B za drugimJazdy A i B za drugim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi