ajriszkofi Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Cholercia, a właśnie niedawno odrzuciłem ofertę pracy na WAT. Gdybym wiedział wcześniej... :icon_mrgreen: Visuz! Miałbyś tak niedaleko i bezpośrednie połączenia spod samego bloku... Nie da się tego jakoś odkręcić? ;) Yuby - oczywiście, panuje u mnie naukowa atmosfera, więc wszyscy zaliczają. Ja co roku we wrześniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 W sumie już prawie sierpień :flesje: Czyli spieszyć się... :biggrin: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Daj spokój, 650zł + współlokatorka ajriszkofi , cena idealna Kurka wodna, wysokie ceny osiąga taka irlandzka kawa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 I znów mam pokój do wynajęcia :]Tym razem dla 2 osób (lub dla jednej, jak ktoś chce).Pokój duży (z 20m^2) z balkonem. Obecnie są 2 osobne łóżka, ale pewnie jeśli zajdzie potrzeba to i 2-osobowe się znajdzie.Na moto miejsce postojowe jest - ogrodzone, strzeżone, ale pod chmurką.Cena to 1000 złotych i śmiesznie niskie opłaty miesięczne (koło 40-50 złotych miesięcznie na osobę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 To samo miejsce czy gdzieś indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi