Limo Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Jak ktoś jeździ po takich drogach to niech sobie zerknie w okolice wiatraka bo mógł się przyblokować przez ten je*any żwir, żeby potem nie było zdziwienia że temperatura w korkach idzie w górę a wiatrak się nie włącza (bezpiecznik też warto sprawdzić czy nie popaliło). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Chłopie o czym Ty mówisz? Chyba nie o naszej poznańskiej autostradzie, która po 3 latach wymagała całkowitego zerwania nawierzchni ściernej bo cała popękała? Do Poznania czesto sie nie zapuszczam wiec nie wypowiadam sie w tej kwestii. Mialem na mysli Szczecin (wylotówke- droga S3 jak marzenie jest...bez ironi :icon_mrgreen: ) czy obwodnice Gorzowa ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 (edytowane) Do Poznania czesto sie nie zapuszczam wiec nie wypowiadam sie w tej kwestii. Mialem na mysli Szczecin (wylotówke- droga S3 jak marzenie jest...bez ironi :icon_mrgreen: ) czy obwodnice Gorzowa ;] Byłem nie dawno w Szczecinie. I wylotówka na Gorzów wcale taka piękna nie jest. Fakt, że dalej na Gorzów, obwodnica i dalej na Poznań jest na prawdę fajnie. Jak się jedzie na moto, osobówką można oszaleć... Ale asfalt jak na nasze realia chyba doskonały :biggrin: Edytowane 22 Lipca 2010 przez Vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 zalezy od ktorej strony wjezdzales;) niemniej jednak, tuz za tablica informujaca o wjezdzie na teren zabudowany, drogi sa fatalne:P wniosek? trzeba smigac za miastem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekp132 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Ja mam taki żal ze przy zakretach nie ma żwiru ale sa takie kamienie małe i oczywiscie ludzią którzy tam mieszkaja nie mają czasu sprzątnąć tego ZAL i boje sie przechilic w obawie o zaliczenie Gleby ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Ja mam taki żal ze przy zakretach nie ma żwiru ale sa takie kamienie małe i oczywiscie ludzią którzy tam mieszkaja nie mają czasu sprzątnąć tego ZAL i boje sie przechilic w obawie o zaliczenie Gleby ;d Chłopcze, ucz się ucz, bo nauka to potęgi klucz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi