Kajakk Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Tak wiem, tylko taki moduł kosztuje okolo 200zł. http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?c...b24e51ef4af4e9e :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 szkoda że nie masz obrotomierza.... a zawór wydechowy masz sterowany elektrycznie czy mechanicznie ?? ona w ogóle ma zawór wydechowy ?? jakby miała sterowany mechanicznie to można by pokombinować z dopasowaniem innego modułu PS ja rozumiem że słońce mocno grzeje i powoduje udary, ale musicie w każdym temacie śmiecić o poprawności politycznej ?? nie wpadł może ktoś błyskotliwie na pomysł że blokady zabierają silnikowi moc która mogłaby sie przydać w terenie ?? bo większość blokuje górna partie obrotów, dla dwusuwa to kastracja bo on nie ma dołu w efekcie jest nieraz odczuwalnie masakrycznie słaby i sporo skracają sie biegi bo bardzo utrudnia jazde w terenie...... chce odblokować to pomóżcie albo nic nie piszcie a nie robicie syf i offtop :rolleyes: Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajakk Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Tylko w nielicznych 50 jest zawór wydechowy... Niestety moja apka tego nie posiada... Blokada bedzie zapewne na tych membranach pomiedzy gaźnikiem a cylindrem. Jeszcze jedna moze byc w gruszce, no i oczywiscie moduł. O innych nie wiem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Jak masz sportowy wydech to jeszcze zmien dysze w gazniku na 10-15 wieksza. I zobacz czy nei masz blokady w filtrze powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Miocha jak kiedyś dzieciak któremu odblokowałeś sprzęt wywali to zrozumiesz o co biega. Czyste sumienie jest dla mnie ważniejsze niż pieniądze czy posty na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajakk Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Blokada w filtrze powietrza? ;] Moge wiedziec jak ona wyglada? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 jak masz blokade obrotów na module to bez zdjęcia tego nic ci nie pomoże, choćbyś założył tuningowy gaźnik czy wydech i tak moduł przy określonych obrotach odetnie zapłon i h***a wyjdzie z wzrostu osiągów ... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi