Kajakk Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 (edytowane) Witam... Kupiłem sobie prawie nowa Aprilie RX50 z 2008r, niestety jest ona zablokowana... Posiada sprotowy tłumik. W związku z ttym chciałbym abyście mi powiedzieli, gdzie znajduja sie pozostałe blokady i jak je mozna sciągnąć, gdzy odblokowana taka apka leci jakies 90km/h i ma o wiele wiecej mocy. Dodam, ze na wysokich obrotach troche ja "muli", tak jakby dostawała za mało paliwa... Prosze o pomoc i pozdrawiam ;) Wiem, że był juz taki temat, ale prawie nic nie jest tam wyjasnione, dlatego założyłem nowy. Jeszcze jedno pytanko w zwiazku z motorem... Jaki byłby najlepszy akumulator dla tej apki?? Edytowane 12 Lipca 2010 przez Kajakk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Akumulator masz napisany w instrukcji obsługi. Co do odblokowania, bez skanu twojego prawka nic nie powiem. Poza tym w razie złapania niesie to za sobą dość ostre konsekwencje karne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajakk Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Nie rozumiem po co Ci skan mojego prawka ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Bo odblokowany motorower staje się motocyklem i do jego prowadzenia potrzeba prawa jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajakk Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Czyli bez skanu prawa jazdy mi nie pomozecie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ja prywatnie nie, wiąże się to z czystością sumienia. Taka moja walka z wiatrakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajakk Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ale wiesz, gdzie sa wszystkie blokady itp i byłbyś w stanie mi pomoc? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Zapomnij że nie zauważyłem nagłego skoku wieku w twoim profilu;] Skan prawka+skan dowodu rejestracyjnego pojazdu ;] Inaczej milion dolarów w złocie mnie nie przekona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 masz w niej obrotomierz ?? jak masz to pomoże ci sporo w diagnozie jak ma elektroniczną blokade obrotów to po pierwsze nie zamknie obrotomierza zapewne gdzieś w okolicach 7 tys skończy przyśpieszać ....jak sie bujniesz na ostatnim biegu do momentu ,,blokowania'' zrobisz redukcje i silnik nie przekroczy tych 7tys obr po redukcji mimo gazu na opór tylko będzie hamował tzn że masz zablokowany moduł.... dwa zapewne tłumik na próbe zapodałbym przelotowy zobaczył czy coś sie poprawi.. najgorzej jeśli ma blokade w dyfuzorze trzeba rozcinać cały dyfuzor po szwach i spawać jaki obecnie jest vmax ?? 50km/h ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Zapomnij że nie zauważyłem nagłego skoku wieku w twoim profilu;] Skan prawka+skan dowodu rejestracyjnego pojazdu ;] Inaczej milion dolarów w złocie mnie nie przekona. jakie teraz te dzieciaki sa sprytne, ale on lamie regulamin forum podajac sie za duzo starszego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ryba mnie to co on robi. W każdym bądź razie czekam na kolejną fale badań pojazdów odblokowanych, niedawno policja w moich stronach zakupiła rolki szybko w ten sposób sprawdzają co ile pojedzie;) Bardzo mnie to cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ale nie ma co przesadzać ze 50-tka odblokowana bedzie szalec, powinno się pozabierać dowody wszystkim 125-ek zar na motorower bo to już ma kopa i v max, 50 to zawsze komar bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Tyle że dla gościa o cherlawej psychice 70km/h może poprowadzić do zbrodni na samym sobie i jeszcze kogoś skrzywdzić. Co do 125 i z tym się zrobi porządek, ostatnio jakaś 400 widziałem zarejestrowana na 50... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajakk Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Wiec tak michoa. V max wynosi na chwile obecna 65km/h. Mam w nim sportowy tłumik. Jeszcze jedna blokada pewnie jest miedzy gaźnikiem a cylindrem na tych smiesznych membrankach. Zapewne jeszcze na module sie znajduje jedna, lecz niestety nie da rady jej sciągnąc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pukuuu Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Zapewne jeszcze na module sie znajduje jedna, lecz niestety nie da rady jej sciągnąc ;) No ściągnąć nie warto, lepiej kupić nowy moduł (odblokowany) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi