enduromaster Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 mam do sprzedania Omegę A 2.0i na części 1991r, 119tys km !!! walnięta w tył wszystko oprócz silnika (ten zostaje u mnie :D) autem wróciłem na kołach prawie 400km (jechało normalnie, nie ściągało) zawias cichutki, nic nie skrzypi, gdzieś jest luz maglownica-kierownica dyfra w ogóle nie słychać w skrzyni jest luz lewo-prawo na wybieraku a tak to bez zastrzeżeń, nic nie pukało przy zmianie obciążeń wał prosty, przy 140 nie było żadnych wibracji czy hałasów o każdą część pytać , chętnie przyjmę w miejsce dobrej uszkodzoną (waga) przykładowe ceny skrzynia 250 cały tylny zawias z dyfrem, półoski, wał itp 400 maska 50 błotniki 40 lampy przednie po 50 pompa paliwa + zbiornik 100 kompletna tapicerka 300 deska brązowa 80 zegary 50 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grande Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Wrzuć tą info na LOB lub Omega Klub Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Panie, a ile za ten....no....pozycjoner ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Wrzuć tą info na LOB lub Omega Klub Polska niestety nie mam stażu aby tam to wrzucić Panie, a ile za ten....no....pozycjoner ? :icon_mrgreen: pozycjomer ? a po polsku :icon_question: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Eh, nie wiesz kim jest nasz znajomy forumowy luszczyński :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi