Maniek-J8 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam wszystkich.jestem tu nowy,zakupiłem synowi dt 50 i zanim rozebrałem do lakierki przejechałem sie nią i pomimo wielu regulacji pływaka,iglicy,składu mieszanki dławi sie na wyższych obrotach tak jakby niedostawała paliwa,moduł mam zlytowany,dyfuzor wybebeszony i lipa.byłbym wdzięczny za jakąś podpowiedz.dziękówka i pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto Pasja Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Witam. Ostatnio rozglądam się na zakupem Yamaha DT50 ale dręczy mnie pytanie czy będę dosięgać do ziemi. Mam ok. 168cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Bedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quertypro Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Czesc otóż mam pytanie czy yamaha dt 50 mozna prowadzić posiadając kategorię prawo jazdy am oraz jak wygląda takie serwisowanie i ile trzeba wydawać na taki motor co miesiąc w skrócie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi