Gość sgregor242 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam.Trzeci raz już mam problem z odpaleniem mojej R6.Wciskam start i echo.Więc wbijam bieg i lekko ja popycham i odpala.Raczej nie jest to z stopki bo jak nie chce zapalić to kilka razy zamykam i otwieram i nic to nie daje.Dodam że moto jest przynajmniej raz w tygodniu myte i możliwe że jest gdzieś wilgoć ale nie sądzę bo po 300km by odparowała. Pytanie moje co ją boli?gdzie szukać problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 bateria, regler...... jak odpali sprawdź ładowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 myślę że to może być koniec szczotek w rozruszniku Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 echo tzn co ? jeżeli wogole nie kreci od czasu do czasu to moze masa zaśniedziała i nie łaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 A ladowales aku/sprawdzales ladowanie/ sprawdzales przekaznik rozrusznika/ rozrusznik? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 (edytowane) Jak jest aku słaby to przekaźnik grzechocze.Po za tym ma ze 3 miesiące.Odpowiedź jest tu zalałem wodą a z reszta sobie poradzę. http://www.yzfr6.net/manual/r6_manual_electric.pdf Edytowane 5 Lipca 2010 przez sgregor242 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PriweR Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 ja miałem taka samą sytuacjie tyle ze właśnie przekaznik grzechotał, wowczas jest wina ładowania, albo regulator albo alternator, u mnie byla to drozsza wymiana musialem wymieniac alternator bo sie spalil, wrazie gdybys potrzebował to posiadam regulator napiecia, prawie nie uzywany (podłączony tylko w celu sprawdzenia) do rocznikow 99-02r W twoim przypadku wydaje mi sie cos z rozrusznikiem nie tak, sprawdz tez sam przełącznik i kostki czy nie posniedzialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 a gdy wciskasz klamke sprzegla to problem pozostaje? pozdr Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi