pro. Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witajcie, Ktoś z Was jest chętny na wypad Enduro lub na tor MX? Nie ma z kim jeździć bo wszyscy są leniwi, a ile można ciągle samemu latać? Czekam na Wasze propozycje, pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 no tak właśnie jest łodzkie enduro zorganizowane :D każdy narzeka że nie ma z kim latać a przychodzi co do czego to w promieniu 20km jest po 10 samotnych jeźdzców :icon_razz: wejdź na http://forum.enduro-cross.pl/index.php (tylko musisz sie zarejestrować ) to może sie z kimś spikniesz... ja szukam kogoś kto lata na wypierdku zbliżonym do mojego (50 czy 80 2t albo 125 4t ) albo ma mocny sprzęt ale nie pogardzi lataniem z kimś słabszym i uszanuje że dt nie przejdzie przez wszystko :D i endurzy (zresztą na tor mx chyba tylko ja sie pcham takim motocyklem :icon_twisted: ) ja jestem praktycznie co weekend w Łasku na słynnej torfiance czy tam wydmach (teren za stacją lotosu w łasku koło miejskiego ośrodka rekreacji i jeziorka na grabi ) sporadycznie jestem na żwirowni w rudej za sieradzem (zbyt hardcorowy teren na dt80 :D ) pozatym innych fajnych miejscówek nie znam jak ktoś zna coś w promieniu 30km od zduńskiej woli to info na priv moge rozważyć :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas111 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 http://www.offroadldz.fora.pl/index.php?c=1 dziwne , że z nimi nie jeździsz , jest ich tam pełno , większość hard enduro ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 dziwne , że z nimi nie jeździsz , jest ich tam pełno , większość hard enduro ;P jesli to było do mnie to pierwszy z brzegu post WYJEB MÓJ, BO JA NIECHE ŻEBY DO MNIE JAKIEŚ PEDAUY Z DT 80 PISAŁY. z całym szacunkiem ale nie będe pisał :D jest ich tam pełno 6 osób to definicja pełno :D ?? stary bez urazy ale jak nie jesteś obcykany w temacie to nie pisz nie sztuką jest zalinkować 1 z brzegu forum znalezione w google :D :icon_arrow: Lukas111 z łódzkiego jesteś ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas111 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 (edytowane) To nie jest pierwsze lepsze wygooglane forum . Znam ich poprostu z innego forum , na którym są zarejestrowani . Jest ich więcej , ale tylko 6 jest zarejestrowanych na forum . I to jest luźne forum , więc nie dziw się , że tak tam piszą , Lionix zresztą na każdym forum tak pisze ;p Nie , nie jestem z łódzkiego . Edytowane 8 Lipca 2010 przez Lukas111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Z nimi ustawić się nie da, a nowosolna jest okupowana przez ciecia i psiarnię. Latam codziennie od 10 do 21, jak ktoś chce polatać to niech pisze na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 My się sami ustawić nie umiemy ze sobą a co dopiero z kimkolwiek innym :D a swoją drogą ciekawe ze się nasze forum zjawiło i jednak ktoś o nim wie :D :P Michoa spoko luzik... Leo spidzio i resztą są trochę jebnięci... jak na dt sami jeździli to było cacy ... ;] teraz ino ja się na 125 ostałem noo poza Pąklakiem ;P no i jest 8! osób :P bo się kanzas podłączyło ciutke ;P Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi