lukaszekk18 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Siemka!! Kupiłem niedawno aprilie wkręcała mi sie do 13tyś obrotów. Ale pewnego dnia tak odrazu przestała i zaczoła kręcic tylko do 9tyś. Co może byc przyczyną??? Zaczołem regulowac tym 2 Śrubkami na gazniku. Pojechałem sie przejechac i juz troche lepiej kręciła ale zaczoła przerywac,strelac z tłumkia i zagsła iniemogłem jej już zapalic!!!! i do dnia dzisiejszego niezapaliła co zrobic!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejdzik Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Gratulacje, szykuj kasę na tłoczek ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_ Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Wymień świece wyczyść gaźnik i po wino być okej :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Się popsuło. :biggrin: Zamknij kranik jeśli masz, gaz otwórz na maxa i kop/kręć. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Siemka!! Kupiłem niedawno aprilie wkręcała mi sie do 13tyś obrotów. Ale pewnego dnia tak odrazu przestała i zaczoła kręcic tylko do 9tyś. Co może byc przyczyną??? Zaczołem regulowac tym 2 Śrubkami na gazniku. Pojechałem sie przejechac i juz troche lepiej kręciła ale zaczoła przerywac,strelac z tłumkia i zagsła iniemogłem jej już zapalic!!!! i do dnia dzisiejszego niezapaliła co zrobic!!!!!!!!!!!! Jak już zaczoła strelać...to chyba wojna posko-włoska się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek12 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 napisz czy masz iskrę, może to cewka się spaliła , ja tak miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszekk18 Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 iskre ma wszystko oki!!!! niechce zapalic ani na rozrusznik ani na pych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Zmierz kompresje, i dopóki tego nie zrobisz nie próbuj jej odpalać bo możesz pogorszyć sprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi