Skocz do zawartości

jaki motocykl za ok 4tys?

PiotrekP
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

xj, gpz er- wszystkie fajne tylko biorąc moje problemy z kręgosłupem i to jak mnie zaczynaja napier... plecy ja siedze pochylony do przodu to te motorki z zalem musze odpuścic :(

musz miec motor gdzie bede siedział wyprostowany, niestety....

Nigdy nie jeździłem na chopperach ale sporo osób właśnie ze względu na dobro swojego kręgosłupa zrezygnowała z jazdy na tego typu moto. Natomiast wszelkiego typu er5, xj gwarantują wyprostowaną sylwetkę.Najwygodniej jeździ się na wszelkiej maści turystykach. Tam siedzi się jak na krześle. A skoro musisz być na moto wyprostowany to może pomyśl o jakimś KLE 500 czy Transalpie.

A, er 5 i Kle 500 to kawasaki, trampek to oczywiscie honda.

"Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts

No i co z tego ze kawasaki? Silnik EX500 ktory byl montowany w ER5, KLE i GPZ jest jednym z najmniej awaryjnych...

I trampka za 4k nie znajdzie.

Zupełnie nic z tego, że to kawa. PiotrekP prosił o podawanie marek moto a nie tylko modelu. Sam śmigałem er 5 i byłem z niej bardzo zadowolony. I szczerze ją polecam.

"Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts

Kolego spójrz na tą Hondę 450S, Ma wymienione wszystkie płyny i jest po przeglądzie (u Erwina w Zamościu)

Mam do odebrania twardy dowód bo po 1,5 roku zdecydowałem się ją przerejestrować na siebie... gdybym wiedział, że w sobotę kupię Suzuki nie szedłbym w koszty, ale robiłem dla siebie :):):):)

powodzenia w kupnie

http://allegro.pl/item1111334879_honda_cb_...ha_polecam.html

• 2 tygodnie później...

Siemka

Ja własnie wychaczyłem CBR 400 RR z 1991 roku :)

Bardzo łatwo sie prowadzi, super osiągi jak na 400setke (62KM, 4 gary w rzędzie i 16000 obrotów)

Bardzo przyjemny jako pierwsze moto ale i nie tylko :) wczesniej miałem już rózne motory, nawet 1100 i tym mi sie najlepiej jeździ.

Zapłaciłem 3900 :) a za 4300 jest jeszcze taka w ORYGINALE w Krakowie jak byś jeszcze szukał.

Pozdro

• 3 tygodnie później...

słuchajcie - wczoraj oglądąłem kawasaki el250, 250-ka ale to ma 27KM zblokowane z 36KM- da sie wrócić do mocy fabrycznej? jaki to koszy?

z tych dwóch które podałem w linkach, który będzie bliższy swojej rzeczywistej wartości? taki el250 to dobra inwestycja? mi sie podoba forma tego motonga :)

http://www.motoallegro.pl/item1175279062_k...erfekcyjny.html

http://otomoto.pl/kawasaki-el-250-odblokow...y-M2080072.html

Edytowane przez PiotrekP

słuchajcie - wczoraj oglądąłem kawasaki el250, 250-ka ale to ma 27KM zblokowane z 36KM- da sie wrócić do mocy fabrycznej? jaki to koszy?

czytaj http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=97263 ;)

Pisałeś powyżej, że 250 to za mało, a teraz wracasz do tej pojemności ?

Mnie się wydaje, że Ci się znudzi szybko.. jeśli odczuwałeś to na początku..

Uważaj, żebyś nie trafił na sprzęty z OSK bo takimi uczą jeździć..

Pozdrawiam i powodzenia :)

Szybko zmnienasz zdanie. Dopiero co 250 to było za mało. I tej wersji się trzymaj. Szukaj jakieś 500, typu er 5 czy gs 500. Na pewno coś ciekawego znajdziesz.

zastanów się czy nie warto poczekać i czegoś droższego kupić.

yamaha virago 535? ale musisz sie przymierzyć czy nie za mała. oglądałem przez miesiąc ogłoszenia i o nich czytałem, jak zobaczyłem na żywo to odpadła. ale ma "to coś" w sobie.

250ccm wydawał mi się za mała bo jeździłem suzuki gn 250 co ma 17KM a kawasaki el250 ma 36KM (jak nie z rajchu) i ta moc i wielkość i waga motorka mi pasuje. oglądałem kawasaki en 500, też 36KM ale masa 200kg i większy co przy moim 175cm wzroście to trochę za duży motor.

także jestem w 95% zdecydowany na kawasaki el250 ale nie z niemiec co by się w koszta odblokowania nie pchać- MICHEL- dzięki za link!

bardzo Was proszę o szczere opinie nt. tego jednoślada :)

ktoś ma/miał jakieś doświadczenie z tym pojazdem?

tego mam "o rzut beretem" :) i gość już 500zł w ogłoszeniu spuścił z tym że z mocą przegiął bo w dowodzie ma 20kW czyli 27KM...

http://www.motoallegro.pl/item1175279062_k...erfekcyjny.html

Edytowane przez PiotrekP