Horb Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 xj, gpz er- wszystkie fajne tylko biorąc moje problemy z kręgosłupem i to jak mnie zaczynaja napier... plecy ja siedze pochylony do przodu to te motorki z zalem musze odpuścic :( musz miec motor gdzie bede siedział wyprostowany, niestety.... Nigdy nie jeździłem na chopperach ale sporo osób właśnie ze względu na dobro swojego kręgosłupa zrezygnowała z jazdy na tego typu moto. Natomiast wszelkiego typu er5, xj gwarantują wyprostowaną sylwetkę.Najwygodniej jeździ się na wszelkiej maści turystykach. Tam siedzi się jak na krześle. A skoro musisz być na moto wyprostowany to może pomyśl o jakimś KLE 500 czy Transalpie. A, er 5 i Kle 500 to kawasaki, trampek to oczywiscie honda. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 A, er 5 i Kle 500 to kawasaki, trampek to oczywiscie honda. No i co z tego ze kawasaki? Silnik EX500 ktory byl montowany w ER5, KLE i GPZ jest jednym z najmniej awaryjnych... I trampka za 4k nie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 No i co z tego ze kawasaki? Silnik EX500 ktory byl montowany w ER5, KLE i GPZ jest jednym z najmniej awaryjnych... I trampka za 4k nie znajdzie. Zupełnie nic z tego, że to kawa. PiotrekP prosił o podawanie marek moto a nie tylko modelu. Sam śmigałem er 5 i byłem z niej bardzo zadowolony. I szczerze ją polecam. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globe11 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Kolego spójrz na tą Hondę 450S, Ma wymienione wszystkie płyny i jest po przeglądzie (u Erwina w Zamościu) Mam do odebrania twardy dowód bo po 1,5 roku zdecydowałem się ją przerejestrować na siebie... gdybym wiedział, że w sobotę kupię Suzuki nie szedłbym w koszty, ale robiłem dla siebie :):):):) powodzenia w kupnie http://allegro.pl/item1111334879_honda_cb_...ha_polecam.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Twoje kryteria spełnia Honda NTV 650. Opis poszedł na PW. Jak masz czas, to podjedź do Ostrowca (blisko masz) to Ci pokażę moją. Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonasz12 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Siemka Ja własnie wychaczyłem CBR 400 RR z 1991 roku :) Bardzo łatwo sie prowadzi, super osiągi jak na 400setke (62KM, 4 gary w rzędzie i 16000 obrotów) Bardzo przyjemny jako pierwsze moto ale i nie tylko :) wczesniej miałem już rózne motory, nawet 1100 i tym mi sie najlepiej jeździ. Zapłaciłem 3900 :) a za 4300 jest jeszcze taka w ORYGINALE w Krakowie jak byś jeszcze szukał. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekP Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 no to powiem tak: dzis miałem 2h jazdy bardziej na przypomnienie sobie jazdy na 2kołach :) jezdziłen gn250 i to co moge stwierdzic po ty to że: 250 to za mało!!! minimum 400 albo 500ccm ale typ: turystyk lub chopper :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekP Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) słuchajcie - wczoraj oglądąłem kawasaki el250, 250-ka ale to ma 27KM zblokowane z 36KM- da sie wrócić do mocy fabrycznej? jaki to koszy? z tych dwóch które podałem w linkach, który będzie bliższy swojej rzeczywistej wartości? taki el250 to dobra inwestycja? mi sie podoba forma tego motonga :) http://www.motoallegro.pl/item1175279062_k...erfekcyjny.html http://otomoto.pl/kawasaki-el-250-odblokow...y-M2080072.html Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michel Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 słuchajcie - wczoraj oglądąłem kawasaki el250, 250-ka ale to ma 27KM zblokowane z 36KM- da sie wrócić do mocy fabrycznej? jaki to koszy? czytaj http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=97263 ;) Pisałeś powyżej, że 250 to za mało, a teraz wracasz do tej pojemności ? Mnie się wydaje, że Ci się znudzi szybko.. jeśli odczuwałeś to na początku.. Uważaj, żebyś nie trafił na sprzęty z OSK bo takimi uczą jeździć.. Pozdrawiam i powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 słuchajcie - wczoraj oglądąłem kawasaki el250, 250-ka ale to ma 27KM zblokowane z 36KM- da sie wrócić do mocy fabrycznej? jaki to koszy? Szybko zmnienasz zdanie. Dopiero co 250 to było za mało. I tej wersji się trzymaj. Szukaj jakieś 500, typu er 5 czy gs 500. Na pewno coś ciekawego znajdziesz. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurider Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 zastanów się czy nie warto poczekać i czegoś droższego kupić. yamaha virago 535? ale musisz sie przymierzyć czy nie za mała. oglądałem przez miesiąc ogłoszenia i o nich czytałem, jak zobaczyłem na żywo to odpadła. ale ma "to coś" w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekP Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) 250ccm wydawał mi się za mała bo jeździłem suzuki gn 250 co ma 17KM a kawasaki el250 ma 36KM (jak nie z rajchu) i ta moc i wielkość i waga motorka mi pasuje. oglądałem kawasaki en 500, też 36KM ale masa 200kg i większy co przy moim 175cm wzroście to trochę za duży motor. także jestem w 95% zdecydowany na kawasaki el250 ale nie z niemiec co by się w koszta odblokowania nie pchać- MICHEL- dzięki za link! bardzo Was proszę o szczere opinie nt. tego jednoślada :) ktoś ma/miał jakieś doświadczenie z tym pojazdem? tego mam "o rzut beretem" :) i gość już 500zł w ogłoszeniu spuścił z tym że z mocą przegiął bo w dowodzie ma 20kW czyli 27KM... http://www.motoallegro.pl/item1175279062_k...erfekcyjny.html Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi