michal_op Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 (edytowane) Czołem! Mam taki motór jak niżej : OBRAZEK Niestety moje oryginalne kolanko jest przekoszone i wygląda tragicznie.. rdza, wżery.... Chromowanie wydaje mi się niecelowe ponieważ powierzchnia tej rury nie spełnia wymagań co do procesu technologicznego..... rdzę udało mi się usunąć ale co z wżerami? Co kolanek dostępnych w handlu jestem sceptycznie nastawiony - kupiłem jedno w sklepie i tego po prostu nie dało się zamontować - inne gięcie przy nakrętce cylindra ... gwint nie chwytał, rura dociśnięta była do ramy.... porażka. Co robić? reanimować czy może jest jakiś producent godny zaufania ? (drogie wykonawstwo indywidualne jak to się robi dla "poważnych" zabytków raczej nie wchodzi w grę) pozdrawiam, Michał. Edytowane 3 Lipca 2010 przez michal_op Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Może być lipa z tym. To kolanko co nie pasowało to do jakiej WSK montowałeś? Dwuramówki czy jednoramówki? Wiem że w dwuramówkach mogą być problemy z nowymi kolankami. To samo jest w SHL M11, błotnik haczy o kolanko bo łuk ma za duży promień. Mam na sklepie różne kolanka do takich wynalazków ale nie jestem w stanie określić czy spasuje do Twojej. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Ja bym tak zostawil pasuje do calosci. Lub poszukaj na moto bazar do tego modelu czesci nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Poszukaj w necie namiarów na Grzegorza Hartmana. Wykonuje on kompletne wydechy do różnych motocykli. Jest zawsze na bajzlu w Łodzi.Za kompletny wydech do WFM dałem 400zł. Więc nie jest to jakaś powalająca cena. Wykonanie jest z najwyższej półki. Kolega ma w Janku też jego wyrób i 4 lata dalej jest jak nowy. Żadnego rdzewienia ,odprysków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Jego dane sa w odpowiednim temacie stosownie ku temu zalozonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi