Piopio36 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ja też pierwszy raz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Nie orientuje się ktoś, ile za wejście na koncerty? Interesuje mnie tylko The Bill, a wiem, że chyba na ubiegłych edycjach można było wejść na wybrany dzień. Pozdrawiam P.S. Gdyby ktoś chciał zostać w tych terenach dłużej, to zapraszam do siebie, znajdzie się kawałek pola na namiot itp. Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IruCB45 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Chyba za 30 zł można było wejść ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piopio36 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Kurde cos pogoda nie za bardzo sie zapowiada :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel1981 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Kurde cos pogoda nie za bardzo sie zapowiada :icon_rolleyes: ile to km od torunia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piopio36 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ile to km od torunia??? Mi pokazało około 350km. Jedzie może ktoś z małopolski? Można by się ustawić w Słupi albo Stopnicy i dalej polecieć razem. Ja bede jechał w piątek popoludniu.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IruCB45 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Kurde cos pogoda nie za bardzo sie zapowiada :icon_rolleyes: Miejmy nadzieję że aura dopisze :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Czołem Darujcie sobie tylko odcinek Nowa Słupia-Waśniów-Ostrowiec. Remont drogi na tyle upierdliwy(chyba nawet zakazy wjazdu są), że lepiej lecieć Kielce-Opatów-Ostrowiec. Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piopio36 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 oki dzięki za info. :) trzeba będzie pomyśleć jakby to pojechać żeby było dobrze a żeby nie zadrobić za dużo ...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IruCB45 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Czołem Darujcie sobie tylko odcinek Nowa Słupia-Waśniów-Ostrowiec. Remont drogi na tyle upierdliwy(chyba nawet zakazy wjazdu są), że lepiej lecieć Kielce-Opatów-Ostrowiec. Pozdrawiam Ciekawe którędy pojedzie cała parada (?), skoro na Św. Krzyżu ma się odbyć msza za motocyklistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekTOS Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Pogoda na interi zazwyczaj nie kłamie :banghead: http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11982 Miejmy nadzieje ze teraz się ktoś pomylił ! Parada na św Krzyż w tamtym roku była przez wioski więc żęby jechać do Nowej Słupi nie jest potrzebna główna droga :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IruCB45 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Parada na św Krzyż w tamtym roku była przez wioski więc żęby jechać do Nowej Słupi nie jest potrzebna główna droga :wink: Aha to spoko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piopio36 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 No przecież nawet na interii nie ma takiej złej pogody na weekend....przynajmniej w okolicach Ostrowca Świętokrzyskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekTOS Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Będzie dobrze , dzisiaj po 17 słoneczko świeciło :biggrin: , jutro ma być 27-30 stopni :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 no na razie pogoda marzenie, do zobaczenia na zlocie :flesje: parada będzie przez Opatów - Łagów lub wióry - Kałków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi