Skocz do zawartości

Alpy Austriackie 22-26.07

ROZI
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

czesc

Dolacze sie do watku

Jak ktos planuje pojezdzic po Alpach lub Dolomitach to moze skorzystac z naszych doswiadczen

zapraszam na http://www.afterhours.ovh.org

pozdrawiam Seb@

ładnie przedstawiona relacja. mnie się nigdy nie chce tego robić. podziwiam

WWW.WGM.NET.PL

• 2 tygodnie później...

widze ze kierunek popularny i dobrze. tez zrobiliśmy min stelvio i grossglockner. stelvio za hardkorowe ciezko pogonic ale na gross można przyszleć.

kilka zdjeć:

http://www.mojemotocykle.za.pl/europa2010/index.html

szwajcaria nedza. drogo i bez szału. generalnie austria spoko ale włochy zdecydowanie pierwsze miejsce. polecam

w tym roku - 2011 - i plan na traske z tegorocznego alpenmasters. zobaczymy co z tego wyjdzie. może sa chętni?

MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy

serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne

Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500

Trasa fajna i mega ciekawa, ale foty macie strasznie kiepskie. :biggrin: Oglądając te fotki mam wrażenie że aparat był czasami nastawiony na samodzielne pierdyknięcie fotki tu i ówdzie ot tak se. W każdym razie jakby ktoś się nie przekonał tymi wypasionymi fotkami :bigrazz: to trasę polecam, bo warto.

pzdr

widze ze kierunek popularny i dobrze. tez zrobiliśmy min stelvio i grossglockner. stelvio za hardkorowe ciezko pogonic ale na gross można przyszleć.

kilka zdjeć:

http://www.mojemotocykle.za.pl/europa2010/index.html

szwajcaria nedza. drogo i bez szału. generalnie austria spoko ale włochy zdecydowanie pierwsze miejsce. polecam

w tym roku - 2011 - i plan na traske z tegorocznego alpenmasters. zobaczymy co z tego wyjdzie. może sa chętni?

jeden lubi blondynki drugi brunetki a trzeci rude ;)

mnie szwajcaria bardzo przypadła do gustu :crossy: może jeździłeś nie po tych trasach co trzeba... :bigrazz:

WWW.WGM.NET.PL

Trasa fajna i mega ciekawa, ale foty macie strasznie kiepskie. :biggrin: Oglądając te fotki mam wrażenie że aparat był czasami nastawiony na samodzielne pierdyknięcie fotki tu i ówdzie ot tak se. W każdym razie jakby ktoś się nie przekonał tymi wypasionymi fotkami :bigrazz: to trasę polecam, bo warto.

pzdr

generalnie zdjecia sa na pamiątke i szczerze mówiąc nie specjalnie chce mi sie targać aparat i szkła ktore zajmują cały kufer. do tego doszła kiepska pogoda i kompresja do wsadzenia na www stad tak to wlasnie wygląda. Fakt faktem samowyzwalaczem też robilismy. a druga sprawa to zdjecia to jakies 2 no może 2,5% istoty wyjazdu.

Może w takim razie Ty pokażesz jak powinna wyglądać super wypasiona fota z tego rejonu??

jeden lubi blondynki drugi brunetki a trzeci rude ;)

mnie szwajcaria bardzo przypadła do gustu :crossy: może jeździłeś nie po tych trasach co trzeba... :bigrazz:

trasy co trzeba to pojecie względne. generalnie wybieralismy popularne i wyzsze rejony. jesli argumenty pt drożyzna, częste opady deszczu, kiepskawy asfalt i widoki bez szaleństwa nie wystarczaja to nie bede przekonywał. jak dla mnie w stosunku do części włoskiej i austryjackiej szwajcarskie alpy są kiepskie.

nie zgadzam się ze wszystkim poza cenami :) reszta jest porównywalna. a przełęcze boskie

przepraszam za bezpośredniość BART_B ale Twoje fotki sugerują mi że właśnie Twoja trasa po Szwajcarii prowadziła nie tam "gdzie trzeba" i dlatego masz takie zdanie na ten temat. nie odbieraj mnie źle ale zrobiłem kilkanaście przełęczy razem z ROZIM :) w tym sezonie- prawie wszystkie najlepsze w Szwajcarii i jest to bajka widoków i winklowania :) pozdrawiam

WWW.WGM.NET.PL

"trasy co trzeba to pojecie względne. generalnie wybieralismy popularne i wyzsze rejony. jesli argumenty pt drożyzna, częste opady deszczu, kiepskawy asfalt i widoki bez szaleństwa nie wystarczaja to nie bede przekonywał. jak dla mnie w stosunku do części włoskiej i austryjackiej szwajcarskie alpy są kiepskie.

Dołożę swoją cegiełkę co do Szwajcarii JEST ZAJE..... !!!!!!!!!!! pomijam ceny jak zostało już powiedziane. Poszperaj zbierz info o przełęczach w Szwajcarii i wybierz się jeszcze raz a gwarantuję ci że zmienisz zdanie :notworthy:

Pozdro

Edytowane przez ROZI

robas, rozi, fakt uciekalismy troche ze szwajcarii przed ulewami - dosłownie - i to na pewno tez potegowało nezadowolenie. mielismy zaplanowanych zdecydowanie wiecej miejsc ale nie dało rady. zdjec jest dosłownie kilka b nwet nie bylo jak aparatu wyjąć tak lało.

Pomysł na zdjecie?? mało czasu było i tylko pstrykniecie na pamiątke no i ogień dalej.

wiem jedno dolomity zrobiły na mnie najlepsze wrazenie i tam bede chcial wrocic jak tylko bedzie taka mozliwość co wszystkim polecam. klimat zdecydowanie fajniejszy. ludzie zarcie itd. ogolnie super. jezioro como i okolice to bajka.

nawet mieszkańcy potwierdzaja ze ciezko wcelować w dobra pogode. spotkalismy polke pracującą na stacji benz. i laska mowi ze wszystko spoko po za pogodą.

• 1 rok później...