Skocz do zawartości

Alpy Austriackie 22-26.07

ROZI
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

byłem, zobaczyłem, zwyciężyłem ;) grossglockner i stelvio :) szkoda że sam ale było zajefajnie, raj na ziemi

Robas dawaj szybko fotki

byłem, zobaczyłem, zwyciężyłem ;) grossglockner i stelvio :) szkoda że sam ale było zajefajnie, raj na ziemi

:eek: już jesteś przecież wczoraj byłeś jeszcze w Szwajcarii???

DAWAJ FOTY :icon_evil:

2700 km w pięć dni z czego w czwartek skonczylem jazde o 16 a w piątek o 13 bo zaczelo lac jak cholera za to w sobote i niedziele słoneczko na maksa. sobota grossglockner a niedziela stelvio. najeździłem się jak nigdy w życiu :) piękna sprawa caly dzien latania a wieczorem browarki, idziesz spac i wiesz co będziesz robił następnego dnia- latał po zajefajnych winklach :) fotki wrzucę jak tylko uda mi sie je gdzies wkleic. ROZI w niedziele dojechalem 50 km do stelvio i udalo mi sie po północy zakonczyc jazdę w słubicach :)

WWW.WGM.NET.PL

plan jest taki aby objechać 10 najlepszych przełęczy w szwajcarii. termin to 28 sierpnia i powrót za 6 dni, zależny jednak od pogody. chętni wpisywać się :) mam nadzieję Wojtek że lecisz ze mną :)

:notworthy: jak tylko pogoda pozwoli :icon_evil: to lecę

siemka. właśnie wprowadzam trase do gpsa. możliwe że będziemy musieli przełożyć wyjazd o tydzień gdyż moze w najblizszych dniach sprzedam moto. napiszę jak tylko będę coś wiedział. WOjtek polecimy przez NIemcy i moglibysmy sie spotkac w boleslawcu koło Legnicy, co Ty na to? stąd polecielibyśmy już autostradą do samego Chur w Szwajcarii a stamtąd już latamy po kilkunastu przełęczach i grubo ponad tysiąc kilometrów świetnej jazdy przez 4 dni, po czym powrót. ja jednak lecę jeszcze do holadni na 2 dni :) jutro powinienem wiedzieć już coś

WWW.WGM.NET.PL

niestety wyjazd muszę przesunąć na za tydzień, poza tym nie widzę chętnych do wyjazdu...

Tydzień w ta czy w ta to żaden problem, kwestia tego czy w ogóle pojedziecie, bo temat pływa strasznie. W każdym razie warto bo to co zobaczycie jest piękne.

pzdr