Robas Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 byłem, zobaczyłem, zwyciężyłem ;) grossglockner i stelvio :) szkoda że sam ale było zajefajnie, raj na ziemi Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 byłem, zobaczyłem, zwyciężyłem ;) grossglockner i stelvio :) szkoda że sam ale było zajefajnie, raj na ziemi Robas dawaj szybko fotki Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 byłem, zobaczyłem, zwyciężyłem ;) grossglockner i stelvio :) szkoda że sam ale było zajefajnie, raj na ziemi :eek: już jesteś przecież wczoraj byłeś jeszcze w Szwajcarii??? DAWAJ FOTY :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 2700 km w pięć dni z czego w czwartek skonczylem jazde o 16 a w piątek o 13 bo zaczelo lac jak cholera za to w sobote i niedziele słoneczko na maksa. sobota grossglockner a niedziela stelvio. najeździłem się jak nigdy w życiu :) piękna sprawa caly dzien latania a wieczorem browarki, idziesz spac i wiesz co będziesz robił następnego dnia- latał po zajefajnych winklach :) fotki wrzucę jak tylko uda mi sie je gdzies wkleic. ROZI w niedziele dojechalem 50 km do stelvio i udalo mi sie po północy zakonczyc jazdę w słubicach :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 link do obiecanych fotek :) http://picasaweb.google.pl/102547049348176095635/Alpy# następny wyjazd pod koniec sierpnia juz w głowie :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ja Ci dam Pojechać beze mnie :lapad: :lapad: :P nonono Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 chętni mile widziani :) mam nadzieję że polecę już nowy sprzętem :) jak się uda... Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ja Ci dam Pojechać beze mnie :lapad: :lapad: :P nonono Może tym razem mi się uda pojechać. Bardzo zajefajne fotki, mogę sobie wyobrazić jak było w realu -bajka Jak bendziesz jechał to daj znać! Pozdrawiam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 plan jest taki aby objechać 10 najlepszych przełęczy w szwajcarii. termin to 28 sierpnia i powrót za 6 dni, zależny jednak od pogody. chętni wpisywać się :) mam nadzieję Wojtek że lecisz ze mną :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 plan jest taki aby objechać 10 najlepszych przełęczy w szwajcarii. termin to 28 sierpnia i powrót za 6 dni, zależny jednak od pogody. chętni wpisywać się :) mam nadzieję Wojtek że lecisz ze mną :) :notworthy: jak tylko pogoda pozwoli :icon_evil: to lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 siemka. właśnie wprowadzam trase do gpsa. możliwe że będziemy musieli przełożyć wyjazd o tydzień gdyż moze w najblizszych dniach sprzedam moto. napiszę jak tylko będę coś wiedział. WOjtek polecimy przez NIemcy i moglibysmy sie spotkac w boleslawcu koło Legnicy, co Ty na to? stąd polecielibyśmy już autostradą do samego Chur w Szwajcarii a stamtąd już latamy po kilkunastu przełęczach i grubo ponad tysiąc kilometrów świetnej jazdy przez 4 dni, po czym powrót. ja jednak lecę jeszcze do holadni na 2 dni :) jutro powinienem wiedzieć już coś Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 niestety wyjazd muszę przesunąć na za tydzień, poza tym nie widzę chętnych do wyjazdu... Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) poza tym nie widzę chętnych do wyjazdu... :evil: A JA TO CO!!! "Popierdółka" :icon_biggrin: Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 niestety wyjazd muszę przesunąć na za tydzień, poza tym nie widzę chętnych do wyjazdu... Tydzień w ta czy w ta to żaden problem, kwestia tego czy w ogóle pojedziecie, bo temat pływa strasznie. W każdym razie warto bo to co zobaczycie jest piękne. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 nic nie pływa... :icon_evil: jak tylko będzie pogoda i z kim jechac to lecę. a jeśli tylko pogoda to lecę do holandi :crossy: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi