Skocz do zawartości

prędkosc

Bermondo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ostatnio miałem sporo spotkań z policją , jeżdze bez kasku i np jade ulica i na przeciwko jedzie policja i nic , kiedys widzialem ze zamną jedzie policja ok 50 metrow to skrecilem i oni se pojechali dalej :clap: , jak przejezdzalem przez przejscie dla pieszych to mi pogrozili z radiowozu <lol> X 2 :D :clap:

kiedys jescze jechalem drogą i widze policja stoi na parkingu i widze zapaliła światła to ja droga nie dla aut <lol> i jakos git :) policja mało zwraca uwage na jakies motorowerki , jescze kiedys mnie straz zatrzymala kolo garazu dziadka i kazala odstawic moto ale cotam pojechalem dalej :clap:

CHWDP Policji :D:clap::clap::D:clap::D:clap: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :twisted: :clap: :clap:

Jesli bardzo by chcieli mogliby postawic Tobie zarzut kierowania motocyklem po wczesniejszym skierowaniu motorweru na badanie techniczne na ktorym, stwierdzone by zostalo ze moto wyciaga wiecej niz 45 km/h. Oczywiscie raczej zadny policjant tak nie zrobi, ale jak widze policje to teraz szczegolnie jak mam cagive zwalniam i jade blisko prawego boczku :D . Ostatnio nawet kumpla na jawce zatrzymali ze jechal 55 i powiedzial mu policjant, zeby tyle nie jezdzil bo motorwer jest do 45 km/h.

Co do Kamila chwdp to pozostawie to bez komenatrza...

Racja Racja ze policja jest czasem wyrozumiala ale ja i tak wiem ze swojego doswiadczenia  ze policjańci to złodzieje i łapuwkarze .............. ja to wiem , moze nie kazdy ale 70 %

A 16letni Kamile z Sosonowca to bandyci i dresiarze. Ja to wiem ze swojego doswiadczenia........... ja to wiem, moze nie kazdy ale 70 %

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S