Bermondo Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 staralem sie znalezc w archeo, ale mi sie nie udalo. co sie dzieje jezeli panowie w niebieskich mundurach zatrzymająmnie na skuterze jadac ponad 50 czyli po zdjeciu blokady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Nic nie zrobią jeżli nie przekroczysz prędkości jakie pokazują znaki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bermondo Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 ale skuter nie moze przekroczyc 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 no to co :D:) ja ogarem też wiecej niz 50 cisne :D jak jusz cie zatrzymaja to sprawdzą czy to motorower i zrobią gały jakbys np 110 leciał ale to tylko mini scigacze; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zazwyczaj nic, zalezy jeszcze od upierdliwosci policjanta i od tego jak duzo ponad 50 jedziesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Ja ostatnio miałem sporo spotkań z policją , jeżdze bez kasku i np jade ulica i na przeciwko jedzie policja i nic , kiedys widzialem ze zamną jedzie policja ok 50 metrow to skrecilem i oni se pojechali dalej :clap: , jak przejezdzalem przez przejscie dla pieszych to mi pogrozili z radiowozu <lol> X 2 :D :clap: kiedys jescze jechalem drogą i widze policja stoi na parkingu i widze zapaliła światła to ja droga nie dla aut <lol> i jakos git :) policja mało zwraca uwage na jakies motorowerki , jescze kiedys mnie straz zatrzymala kolo garazu dziadka i kazala odstawic moto ale cotam pojechalem dalej :clap: CHWDP Policji :D:clap::clap::D:clap::D:clap: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :twisted: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Mała poprawka, nie powyżej 50, a powyżej 45 :lol: Jeśli policjanci łapią na suszarki, to zazwyczaj przy ograniczeniach 60, więc na"pędzącego" 50km/h rowerzystę raczej nie zwracają uwagi. :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Jesli bardzo by chcieli mogliby postawic Tobie zarzut kierowania motocyklem po wczesniejszym skierowaniu motorweru na badanie techniczne na ktorym, stwierdzone by zostalo ze moto wyciaga wiecej niz 45 km/h. Oczywiscie raczej zadny policjant tak nie zrobi, ale jak widze policje to teraz szczegolnie jak mam cagive zwalniam i jade blisko prawego boczku :D . Ostatnio nawet kumpla na jawce zatrzymali ze jechal 55 i powiedzial mu policjant, zeby tyle nie jezdzil bo motorwer jest do 45 km/h. Co do Kamila chwdp to pozostawie to bez komenatrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 nie piszmy tu o chwdp, bo to już było kiedyś wałkowane... chyba że chodzi ci o CHcemy Więcej Darmowego Piwa wtedy sie zgodzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffneck Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 policjanci to tez ludzie..i naprawde bywaja wyrozumiali :) gdyby wiecej zarabiali..napewno by byli bardziej wporzo :D pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bermondo Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 to ja jeszcze zwroce tu niektorym uwage na jedną rzecz: DROGÓWKA TO JEDNO A PREWENCJA TO DRUGIE!!!!!!! prewencja z zalozenia nie bedzie zatrzymywac. ale ok, dzieki za wyczerpujace info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Racja Racja ze policja jest czasem wyrozumiala ale ja i tak wiem ze swojego doswiadczenia ze policjańci to złodzieje i łapuwkarze .............. ja to wiem , moze nie kazdy ale 70 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Racja Racja ze policja jest czasem wyrozumiala ale ja i tak wiem ze swojego doswiadczenia ze policjańci to złodzieje i łapuwkarze .............. ja to wiem , moze nie kazdy ale 70 % A 16letni Kamile z Sosonowca to bandyci i dresiarze. Ja to wiem ze swojego doswiadczenia........... ja to wiem, moze nie kazdy ale 70 % Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Ty to masz Głowe Zgredo :D z kad wiedziałeś :eek2: Ps.Jutro będe mial 17 lat :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi