Gość Sestorme Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Mam dwa motocykle i auto. Tego bede uzywac jak bede pewien co do pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziushka Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Kolego, napisz jaką moc generuje z tą turbiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 zajebioza ! i ładne lusterka :) a Twoja stopa wygląda podobnie jak moja po skręceniu i rozerwaniu torebki stawowej ! Zdrowia życzę !!! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Hehe, miałem pisać o lusterkach, ale mnie Rudy ubiegł :D :D :D A ogólnie jak w nich widać? Sprzęt kozak, co tu dużo gadać :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Piękny DIABEŁ. Ale wyj ebać się na samym początku to ci szczerze współczuję, chociaż zdążyłeś wykupić AC? Bo wiem ile kosztują części po ślizgu... :lalag: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 przy takim odejściu lusterka niepotrzebne :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-2211 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Szczerze pogratulowac wynalazku!!! Spalinowa pompka zapewne robi swoje i daje moc wrażeń - zapewne trzeba sie chylić ciagle na bak bo podrywa z kazdego biegu :biggrin: Szerokich zakrętów :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi