Aśka Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Gratuluję córy! Oraz tego, że zostalaś chyba pierwszą forumowo chwalącą się mamusią. Do tej pory tylko tatusiowe tu takie tematy zakładali ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 No to gratulacje!!! Będziemy mieli kolejnego "dziurawca" na forum... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys. Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Serdecznie gratuluję! Córeczki najfajniejsze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grande Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Córeczki najfajniejsze ;) No ba... moja szarańcza już się uczy, że zawód wyuczony i wykonywany to: "córeczka tatusia". :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Gratulacje, niech rośnie duża i zdrowa :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 dzięki wszystkim ;) do mojego kasku to się raczej nie zmieści ;) nie wiem jakbym ją "poskładać" musiała żeby się zmieściła, ale pomysł fajny :) Pewnie coś wykombinuję :) zawsze możesz skombinować jakiś kask na te okazję. moja starsza jako przykład: http://www.tinyurl.pl?ZO90nIhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 do mojego kasku to się raczej nie zmieści ;) nie wiem jakbym ją "poskładać" musiała żeby się zmieściła, ale pomysł fajny :) Pewnie coś wykombinuję :) Może być obok ;) http://p1.bikepics.com/pics/2009/08/28/bik...766080-full.jpg Gratulacje! Dzieci są super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJaN Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Gratulacje :) Wszystkiego naj naj na dalszą drogę wychowywania :) Cytuj GPZ 500s => GSX-R 750 K2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 ernest pisałam o tym jakos w grudniu, ze w styczniu biore slub ;) dziecko tylko ten slub ociupinke przyspieszyło (pierwszy termin był na 5 czerwca 2010 ;) ) Amazonka na pewno z niej wyrośnie ;) już ja tego dopilnuję. Z resztą jak może być inaczej, że tata motocyklista, mama motocyklistka a dziecko nie będzie jeździć ;) Zdjęcia z kaskami świetne ;) coś dzisiaj wykombinuję :) I jeszcze raz dzięki za gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi