natha Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 WitamJak w temacie, najlepiej jakby ten ktoś był z Krakowa lub małopolski. Będę bardzo wdzięczna za namiaryPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 natha jak kogos znajdziesz daj znac tez skozystam :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Witam, Ja moją poprzednią Virażkę 535 kupiłem od Piotra Brysia. Człowiek specjalizuje sie w małych chopperach, zwłaszcza Yamahach 535...Sprowadza z Niemiec. Byłem bardzo zadowolonyKontakt 0 607 040616, (62) 7619146Tyle, ze mieszka w Błaszkach k/Kalisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek3 Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Witam!!!!Słuchaj mam numer do osoby ,która zajmuje się importem motocykli.O to numer 0691666271 i drugi numer 0601382997A oto niektóre jego oferty,które ja widziałem:SUZUKI GSXR 1100W 1993r 11.000zł. SUZUKI RF 600 1993r. 7.500zł - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek3 Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Słuchaj mam tu jeszce jedną stronke która powinna cię zaciekawić!!!www.darmot.com---zajmuja sie importem motocykli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 1 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2004 A moze cos z :namoto: poludnia polski znacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaakuza Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Witam! A o jakie motorki chodzi bo jesli o nowe (np Aprili, Yamahy, Hondy, Suzuki, Ducati, BMW, KTM badz Indiana ) to sluze pomoca 8) Cena jest o okolo 10-15 tysiecy nizsza niz w salonie a motorki maja pelna gwarancje... kontakt na maila [email protected] :DP.S. W cene jest wliczony dowoz do klienta.... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Mnie interesuje cos znacznie tanszego jakas FZR600 91 , 92 rok.jak narazie niestac mnie na cos lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irass Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 z Pszczyny jesteś a o www.fmmotocykle.com.pl nie słyszałeś?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 z Pszczyny jesteś a o www.fmmotocykle.com.pl nie słyszałeś?pozdr Slyszalem !! Dzwonilem juz do nich ale mowili mi ze cieszko cos takiego znalesc. :buttrock: fajnie ze cos takiego jest servis sklep itd na miejscu ale niechcia mi motora sprowadzic i musze szukac gdzie indziej . Albo importer jakis albo prywatnie od kogos .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi