Andi Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 siemka jak w temacie bo wlasnie to mi zostalo jeszcze i wychacz do rozmontowania :D zalaczam link do rysunkow technicznych moze to komus pomoze http://mitglied.lycos.de/cbrforum/phpaa2/p...cbr600fpc35.htm co prawda jest to model 99 ale w tym sie nic nie zmienilo co do 02. chyba od gory jest taka wielka nakretka moze to od nie zaczac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Wysłałem Ci dwa teksty, więc mam nadziję, że jakoś sobie poradzisz :-) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Spoko poradzisz sobie. Podstawa to dobre narzędzia (zeby nie omknąc sruby). Ja po przeczytaniu tekstu Pawła ze ŚM i krótkim objasnieniu Samsona rozebralem bez problemu. teraz jeszcze tylko czeka mnie złozenie (ciagle czekam na olej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi