Skocz do zawartości

Motocykl dla niskich

fanmoto
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam pytanie: jestem niski ok.162 cm i szukam motorku dla siebie. Będzie to mój pierwszy motor więc taki do 50ccm. Cena tak do 2700zł.

Jeśli macie jakieś propozycje to proszę pomóżcie.

PROŚBA: Proszę nie dodawać głupich komentarzy i nie spamować.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Mam teraz 185 cm a jak kupowalem suke marude 125 to bylo jakies 5 lat temu i dalem rade wiec nie przejmuj sie :bigrazz:

Suke marudera hahahah sory :icon_biggrin: w wrzucasz mu 2 bieg ?

Co do motoru 50 cc dla niskiej osoby to raczej każdy skuter Sr , Aerox ,Runner itp

A w tej cenie może dobry simson ?

Witam!

Mam pytanie: jestem niski ok.162 cm i szukam motorku dla siebie. Będzie to mój pierwszy motor więc taki do 50ccm. Cena tak do 2700zł.

Jeśli macie jakieś propozycje to proszę pomóżcie.

PROŚBA: Proszę nie dodawać głupich komentarzy i nie spamować.

50cm to może być troszkę mało. Zastanawia mnie skąd taki wybór, oprócz tego, że pierwsze moto?

Spróbuj się rozejrzeć za jakimiś 125, nie są to duże motorki, a na pewno nie będziesz żyłował silnika jadą trochę szybciej niż na rowerze. Z reguły 50-tki mają prędkość max 45-60km/h, to nie jest zbyt dużo, a dobrze jest mieć jakiś zapas mocy i prędkości.

[0]=&a_text_i[1][1]=&a_text_i[4][0]=&a_text_i[4][1]=&a_text_i[203][0]=&a_text_i[203][1]=&a_enum[26]=1&a_enum[204]=all&a_enum[205]=all&a_enum[15]=all&a_enum[178]=all]Popatrz tutaj

Edytowane przez jurbassteck

• 2 tygodnie później...