Bratek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam, wybieram sie w łikend na polatanie po mazurskich szlakach. Chętnie zasięgne języka o aktualnym stanie dróg mazurskich, gdyż sam ostatnio żadko tam bywam. Znam takie ciekawe odcinki do polatania jak: droga 58 - Olsztynek - Jedwabno, droga 59 - Mrągowo - Giżycko, droga 655 - Giżycko - Olecko z góry dziękuje za wszelkie info o drogach z zakrętami do polatania i ładnym asfaltem :icon_twisted: a jeśli ktoś chce się dołączyć to plan jest na wyjazd ze stolicy w niedziele o poranku, a powrót o bliżej nieustalonej godzinie wieczornej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibor Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 z góry dziękuje za wszelkie info o drogach z zakrętami do polatania i ładnym asfaltem :icon_twisted: Olsztyn - Lidzbark Warminski - dobry asfalt i winkle, uwaga na videoradar w nieoznakowanym Megane Bartoszyce - Ketrzyn - nowy asfalt, sporo dlugich prostych i nieoznakowane Mondeo Pieniezno - Gorowo Ilaweckie - nowy waski asfalt (4m + 1m pobocza), fajne winkle, video nie stwierdzono:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 temat wciąż aktualny, każda informacja na wagę złota :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Giżycko-Gołdap przez Węgorzewo. Węgorzewo-Kętrzyn. Giżycko-Mrągowo. W ogóle wszystko na około Giżycka da Ci frajdę. Fotoradarów w samochodach trochę jest patrzeć kogo wyprzedasz i spokój. Fajna trasa to właśnie Giżycko-Węgorzewo-Gołdap-Suwałki-Olecko-Giżycko. Giżycko-Kętrzyn-Bartoszyce-Olsztyn-Mrągowo-Giżycko. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Monter a czy mógłbyś uściślić przelot z Gołdapi do Suwałk? czy przez Kowale Oleckie, czy inaczej?? ciekawie to juz wygląda na mapie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 A tak sobie jeździliśmy zawsze.Fajne widoki i fajne drogi. KLIK Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 dzieki za info, zbieram wciąz bo łikend tuż tuż :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusan150 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 widzę panowie wybierają się w moje tereny naprawdę polecam te trasy często sobie śmigam po tych okolicach i naprawdę fajne widoki do których dochodzą super winkle :D Szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 byłem, pojeździłem, sie zachwyciłem :) dawno mnie tam nie było, ale już sobie przypomniałem, jak wyglądają mazury z siodła motocykla :) MONTER dzięki za namiar, bardzo fajna traska, bardzo dużo "ciekawych" miejsc po drodze a i coś milego dla oka się znalazło. Wszystkim polecam wypadzik na Mazurki, blisko, miło i winklowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi