Keryn Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 (edytowane) ['] Kolejny, znowu w Toruniu, w niedzielę... http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/artic...RUN01/728437578 ['] Cholernie dużo wypadków ostatnio... Edytowane 5 Lipca 2010 przez Keryn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Dużo wypadków a będzie jeszcze więcej. Tym bardziej że pogoda dopisuje ostatnio. U Nas w regionie coś cicho w miarę jest. Podejrzewam że media po prostu nie piszą o tym, bo nie wierzę żeby taki spokój był tego sezonu. Zeszłego sezonu była seria wypadków i prawie co dzień na forum mieliśmy nowy temat. Kilka dni temu rozbity skuter na Fordonie, ewidentne wymuszenie baby w mercedesie która przeskoczyła przez główną którą leciał skuter chiński. W Mercu oberwana listwa na drzwiach, skuter zmasakrowany ale gość chyba ogarnął się chociaż już go nie było, ani karetki. Oczywiście nie powstrzymałem się od komentarza, suce z samochodu "szepnąłem "Obyś zdechła stara ku**o!". :icon_evil: MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 jest wątek zbiorczy wypadków, proszę tam zamieszczać informacje zamykam jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi