Aganieszka Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 No właśnnie, temat jest o Komarówce, na której będzie Majorka i inne piękne kobiety, szkoda tylko że znaczna większość "zajęta". Miko! Przygarnę Cię! :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 [...]jestem tu tymczasowo.... udzielam tylko info w sprawie zlotu.... ...co nie zwalnia Cie od stosowania sie do netykiety. A tego 'info' nadal brak :icon_rolleyes: Miko! Przygarnę Cię! :biggrin: Suma sumarum Mikolaj i Palec znajda sie w jednym namiocie :icon_mrgreen: Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Suma sumarum Mikolaj i Palec znajda sie w jednym namiocie :icon_mrgreen: Robciu, zapewne i Anis do nich dołączy.. A Ty tak zostawisz swoje kobietki same na noc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Robciu, zapewne i Anis do nich dołączy.. [...] ...drżenie tego namiotu przytlumi zapewne najmocniejsze sceniczne huki :icon_razz: [...] A Ty tak zostawisz swoje kobietki same na noc? ...serce moje byloby rozdarte, gdyby tak wlasnie mialo byc! :biggrin: Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 ...serce moje byloby rozdarte, gdyby tak wlasnie mialo byc! :biggrin: Zabierasz Panie ze sobą? :biggrin: Suuper ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zabierasz Panie ze sobą? :biggrin: Suuper ;) Jestem pewny, ze Bianka dalaby rade, ale dla Kasi musialbym zabrac plazowy parasol, ogrzewanie do namiotu i zatyczki do uszu, zeby sie spiewu Majusza nie wystraszyla. Wspominanie tutaj o pieluchach byloby lekkim nietaktem :icon_razz: :biggrin: Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majorka Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 szkoda tylko że znaczna większość "zajęta". Myślę, że wolnego i pięknego mięska nie zabraknie... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jestem pewny, ze Bianka dalaby rade, ale dla Kasi musialbym zabrac plazowy parasol, ogrzewanie do namiotu i zatyczki do uszu, zeby sie spiewu Majusza nie wystraszyla. Wspominanie tutaj o pieluchach byloby lekkim nietaktem :icon_razz: :biggrin: ...przy pieluchach pomożemy! :icon_mrgreen: Gorzej będzie ze śpiewem Majusza :flesje: Niemniej jednak ucałuj Panie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majorka Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Nie męczyć dziewczyny bo po ryjach wytłukę :biggrin: Jak na razie to ja tu grożę i straszę :bigrazz: A temat jest ... oooo Komarówce ;] Tak o kamarówce, a straszyć ja mogę bo Komarówka to mój rewir:) ale jaki z Ciebie obronca... Przypominam także, że noce są chłodne dlatego proponuje wziąć swoje "kaloryferki" i zapas gumek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 kobieto-masz u mnie piwo za te słowa! wiesz co dobre :D widzimy sie na komarówce! bedzie jak co roku. od piątku do niedzieli jazda.to niecałe 2 tygodnie :D jak brejdak sie wyliże,to pewnie tez bedzie. narazie nie jest zle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek.M Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Pewne fakty zagrają Acid Drinkers i Proletaryat, wjazd jakieś 60 PLN, parada do Radzynia Podl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatran Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 To Dziewuchy w Komarówki takie chętne że zapas gumek wskazany? ;-) Się będzie działo :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 60 blach za wjazd :icon_eek: trzeba będzie kiosk okraść :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Witam. W tamtym roku wjazd był ok 35zł a panie gratis. 60zł- hmmm wg mojej opini podkreślam mojej!! to sporo jak za to co oferuje Kmarówka. Ja się pewnie pojawie jeśli tylko praca pozwoli bo mimo ceny i atrakcji to jade tam spotkać się z przyjaciółmi tylko i wyłącznie dla nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZGON Aq`rat Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 A że tak nieśmiało zapytam - co mamy w zakresie tych sześciu dych? Może Pantery by się w końcu wypowiedziały?.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi