Qdłaty Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Do wszystkich, którzy otrzymali w dniach poprzedzających Moto Show Bielawa 2010 maile i sms z informacją o odwołaniu SFF i o tym, ze żadne impreza w Bielawie nie odbędzie się: Dosyć wszawej działalności byłych organizatorów zawodów w Bielawie. Dosyć bojkotowania imprez, z których organizacji zostali odsunięci ze względu na swoją działalność o mocno ujemnym oddźwięku w środowisku widzów i zawodników. Jeśli chcecie dalej pozwalać na to, żeby osobnicy o bardzo wątpliwej reputacji psuli pracę wielu osób, angażujących się w organizację kolejnych zawodów w Bielawie, nie róbcie nic. Jeśli jednak macie chęć pomóc tym, na których obecnie wiesza się psy, bo podjęli się jakichkolwiek działań, prosimy o zdecydowana reakcję! Czy kiedykolwiek przekazywaliście swoje adresy mailowe bądź numery telefonów komórkowych komukolwiek związanemu z firmami, bądź fundacją prowadzoną przez osoby o nazwisku Kwiecień? Czy wyraziliście zgodę na to, żeby przesyłano Wam jakiekolwiek informacje, szczególnie PR i marketingowe? Jeśli nie, to jest to spam i łamanie Ustawy o Ochronie Danych Osobowych. Kwalifikuje się to do wszczęcia działań przez odpowiednie instytucje, z Prokuraturą włącznie. W niedługim czasie zamieścimy wzór pisma dot. Działań wspomnianych wyżej osób, które rozsyłały spam do ludzi związanych ze środowiskiem motocyklowym w całej Polsce. Co ciekawe, nie były to jedynie osoby fizyczne, ale tez firmy i najróżniejsze instytucje. Zbiera się więc spora grupa ludzi, którzy mają dosyć działań „klanu z Dzierżoniowa” i chcą coś z tym zrobić. List polecony kosztuje około 3,50zł, co oznacza odpuszczenie sobie jednego weekendowego piwka na rzecz słusznej sprawy. Jeśli nie podejmiemy działań, te przedziwne persony będą w dalszym ciągu jątrzyć, obrażać ludzi i bojkotować wszelkie eventy, gdzie nikt nie chce ich udziału, jako organizatorów. Ze względu na fakt, iż GIODO pobiera oplate od przyjęcia wniosku w wysokości 10zł, proponujemy niniejszym złożenie jednego, wspólnego wniosku. Poświęćcie chwile ze swego cennego czasu i zróbcie, co trzeba w tej sprawie. Cytuj CB1100 Super Boldor '83; GSX750S Katana '83; GSXR7/12 '86CB 750 '75CCM 604eF4i, 636, Jozin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Dla rozjaśnienia sytuacji niezorientowanym: http://www.motogen.pl/aktualnosci/wydarzen...sie,art208.html Nawet miesiąc się wypowiedział w komentarzach Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Najważniejsze, że impreza się odbyła i była udana. Mimo, iż byłem tylko w sobotę to wróciłem zadowolony i na przyszły rok wybiorę się znowu. A gościa za wprowadzenia zamętu powinni za wór powiesić :icon_evil: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Wydaje mi sie ze tymi smsami i mailami udalo mu sie zniechecic duuuuza grupe ludzi. Czytam w necie sprzeczne informacje na temat imprezy, jedni mowia ze bylo extra a inni ze totalna porazka ??? http://www.edzierzoniow.pl/i/?f=1&g=s&s=1&t=2505 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qdłaty Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Wydaje mi sie ze tymi smsami i mailami udalo mu sie zniechecic duuuuza grupe ludzi. Czytam w necie sprzeczne informacje na temat imprezy, jedni mowia ze bylo extra a inni ze totalna porazka ??? http://www.edzierzoniow.pl/i/?f=1&g=s&s=1&t=2505 Zgadnij do kogo należy ta domena.... Cytuj CB1100 Super Boldor '83; GSX750S Katana '83; GSXR7/12 '86CB 750 '75CCM 604eF4i, 636, Jozin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kko Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Myślę, że to jest już sprawa dla prokuratury, ale wniosek powinni złożyć organizatorzy, a nie uczestnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 (edytowane) Czyli tak w skrócie o co chodzi? Jakiś przekręt? Słaba promocja imprezy czy maile że impra się nie odbędzie. Bo takowy dostałem niedawno. Ale wcześniej żadnego zaproszenia nie otrzymałem. Nie czaję o co cho. Nie pękajcie. Jest jeszcze Stung GP of Poland w Bydzi które mam nadzieję się odbędzie. Zeszłego roku było grubo. Guru tej imprezy jest lokalna legenda światka motocyklowego czyli Cygan. On ciała nie daje nigdy. Z tego co wiem to narazie zbierają jakieś zgłoszenia czy coś. A "gwiazdką" podobno będzie sam A.C.Farias. :eek: Impra na terenie supermarketu więc bo bułki i kełbasę zwyczajną można podejść, pifko też się znajdzie itd. Edytowane 5 Czerwca 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kko Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Czyli tak w skrócie o co chodzi? Jakiś przekręt? Słaba promocja imprezy czy maile że impra się nie odbędzie. Bo takowy dostałem niedawno Właśnie o to - jest to typowe działanie na szkodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Nie pękajcie. Jest jeszcze Stung GP of Poland w Bydzi które mam nadzieję się odbędzie. Zeszłego roku było grubo. Guru tej imprezy jest lokalna legenda światka motocyklowego czyli Cygan. On ciała nie daje nigdy. Z tego co wiem to narazie zbierają jakieś zgłoszenia czy coś. A "gwiazdką" podobno będzie sam A.C.Farias. :eek: Impra na terenie supermarketu więc bo bułki i kełbasę zwyczajną można podejść, pifko też się znajdzie itd. http://stuntgp.eu/ - szczególnie polecam zapoznać się z nagrodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi