Natka_DW Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 "Kochasz swą maszynę? Poświęcasz jej każdą wolną chwilę? Jeśli odpowiedziałeś TAK na te dwa pytania, to poświęć teraz jeszcze chwilę na rejestrację swego motocykla. Z nami nie zginie(sz)." http://www.rejestrmotocykli.pl/ Jest to projekt wrocławskiego motocyklisty. Z każdym rokiem niestety przybywa złodziei, którzy czyhają na nasze kochane maszyny. W wielu przypadkach Policja rozkłada ręce, ale może właśnie ta strona da nam większe szanse na to, by odnaleźć zaginiony sprzęt. Strona współpracuje już ze szrotami i miejscami, gdzie można nabyć motocykl. Gdyby ktoś chciał sprzedać skradziony sprzęt, informacja o tym od razu trafia do Policji i właściciela skradzionego pojazdu. Nie czekajcie więc ani chwili dłużej i zarejestrujcie swój motocykl :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Wiadmość zwrotna zawiera taką ilość nawiasów i literek, że linka nie można znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Pomysł git ogólnie, ale dopóki ja jestem posiadaczem swojego motocykla to wolałbym nie dzielić się nr. VIN w sieci. Traktuję to jak nr.dowodu osobistego czy PESEL. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Pomysł git ogólnie, ale dopóki ja jestem posiadaczem swojego motocykla to wolałbym nie dzielić się nr. VIN w sieci. Traktuję to jak nr.dowodu osobistego czy PESEL. Dokładnie. Dlatego ta koncepcja jest chyba sprytniejsza http://forum.motocyklistow.pl/Ruszyl-porta...li-t131110.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocnymar29 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Co sądzicie o tej stronie czy rejestrujecie tam motory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi