Igoor Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Dzisiaj u mnie w Koluszkach doszło do wypadku. Ofiarą był mój dobry kolega, z którym najeździłem troche kilometrów. Wiele mnie nauczył, jezeli chodzi o moto. Dzisiaj potrzebuje pomocy. Dla tego proszę o pomoc dla Grzesia Karpińskiego, który dzisiaj mial wypadek i jest w bardzo ciężkim stanie...potrzebuje krwi, a więc każdy kto może proszę, aby jutro zglosil się na Franciszkańską 53 w Lodzi...Każda krew jest potrzebna niezależnie od grupy" Jeżeli da rade to pomóżcie to młody chłopak, a miał cholernego pecha. Standardowo wyjechał mu samochód... Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natka_DW Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jeśli możesz to napisz jeszcze w jakim szpitalu leży, bo muszę mieć taką informację jak będę oddawać krew w krwiodawstwie we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igoor Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 WAM w Łodzi ulica Żeromskiego. To dobry chłopak, na prawde będzie wdzięczny za pomoc on i jego rodzina. Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natka_DW Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Podam tą informacje również na naszej stronce teamowej. Pozdrów Grześka i życz mu szybkiego powrotu do zdrowia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Dzis w Koluszkowskiej szkole na Grześka krew oddało tyle osób, że reprezentacji ze stacji krwiodawstwa zabrakło pojemniczków na krew. Mumuś jednak wciąż ma przetaczaną krew, więc im więcej tym lepiej. Dziś w końcu wstałem z wyra i postaram się coś jeszcze załatwić, jeśli chodzi o pomoc dla kolegi. Dla zainteresowanych mogę podać, że w tym momencie nie wystapił u kolegi (19 l.) paraliż i jeśli w ciągu 3 dni nic nie wyniknie to może być tylko lepiej. Wszyscy trzymamy kciuki za jego zdrowie i mam nadzieję, że każdy będzie mógł mu już niedługo pogratulować zwycięstwa w walce o zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi