ombre450 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 mam pytanie odnosnie serwisu yamahy wr 426f ponieważ oddałem motocykl 2 tygodnie temu na wymiane oleju i filtra regulacje zaworów,czyszczenie gaznika po paru dniach zadzwonilem z pytaniem kiedy bedzie gotowe ale facet powiedział ze czekają na podkladki pod zawory bo sa rozregulowane wiec bedą w przyszłym tygodniu.podziekowalem i czekam. dzwonie w sobote rano do serwisu i pytam czy zrobione a gosc mówi ze jeszcze nie bo czekali na czesci ,jakie bylo moje zdziwienie jak usłyszalem ze do wymiany jest rozrzad . Jak to jest możliwe ze motocykl który miał przejechane okolo 500km przez amatora ,posiada na 100% oryginalne opony,klocki i napewno ma tyle przejechane km.ma do wymiany łańcuch rozrządu ????? do tego od samego poczatku nie moga sie okreslic ile to bedzie kosztowac,raz mówią o 500zł. a raz 700zl. wydaje mi sie ze niezle chcą mnie zrobic w balona a ja narazie nic nie moge zrobic bo niema mnie w kraju SERWIS ZNAJDUJE SIE W KATOWICACH-BUROWIEC,GP MOTORS-YAMAHA UL.ŻYZNA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 WR jest wysilonym sprzętem, ale rozrząd akurat nie jest elementem motocykla, którego zużycie bardzo zależy od mocy, czy stopnia "wyczynowości". Jak dla mnie dziwna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ombre450 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 WR jest wysilonym sprzętem, ale rozrząd akurat nie jest elementem motocykla, którego zużycie bardzo zależy od mocy, czy stopnia "wyczynowości". Jak dla mnie dziwna sprawa. dzisiaj dzwonilem znów do serwisu i dyskutowalem z gosciem na jakiej podstawie stwierdzili zużycie łańcuszka gdyż moto ma przejechane 500km odrazu sie wycofal ze zmiany ale zato zajebisc... mnie podliczyli 750zł. za regulacje i olej ciekawe jak moto bedzie jezdzic tym przekonam sie jutro gdy odbiore .powinno latac. :biggrin: tak czy inaczej bądzcie panowie ostrożni oddajac tam moto bo to naciągacze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 i dlatego serwisuje sobie sam motocykl. może chcieli cie zrobić na kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 nastepnym razem zakrec tu: http://www.tomekmotor.com.pl/ polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) mnie podliczyli 750zł. Na jakiej podstawie? Gdzie wynika to z cennika? Sorry, ale to jakieś ździerstwo. Niech dadzą Ci dokładny wykaz tego co zostało zrobione. Jak się umawialiście wcześniej? Lipa jakaś. Proponuję uderzyć do centali Yamahy jeśli faktycznie zostałeś oszukany. Edytowane 1 Czerwca 2010 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi