grucha87 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 powisz mi ktoś może jak ustawic rozrząd w chińskim crosie 4t 200ccm? Rozrząd tam jest na wałku królewskim(na popychaczach,niema łańcuszka).Na kole magnestowym śa kreski ,a na kole z rozdządu które napędzane jest przez wał korbowy jest znak O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 To silnik LONCIN? Z pionowym cylindrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 to na wałku królewskim czy na popychaczach? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 taaaaa już na wałku królewskim- na pewno i jeszcze wtrysk CR ma :P silnik z popychaczmi to jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Rozrząd OHV, napęd kołami zębatymi... Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 to rozrząd na popychaczach blokiem w karterze jest koło ktore jest napędzane z wału korbowego,koło te napędza dźwigienki a te dźwigienki popychacze.Jak mam to ustawić?mam zsynchronizować to koło z kołem magnesowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi