przemek96 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Oczywiście jeśli mówimy o tej samej drodze, czyli w Kostowie w lewo i za przejazdem w prawo, gdzie po lewej są jakieś budynki, garaże po pgr czy coś, a po prawej stał helikopter w latach 90-tych :D O tak właśnie, tam badałem na własnej skórze tą drogę :bigrazz: (nowy asfalt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 ostatnio byłem w skałągach na konicu wioski są dwa dobre winkle jak jechałem do wołczyna to sobie tam troche poćwiczyłem z z powrotem była już uwalona gnojem... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ta droga Wołczyn Byczyna jest ok, ale właśnie prowadzi przez wioski, więc różne ciekawe rzeczy można napotkać na asfalcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Co za czasy. Trzech gosci z kluczborka, a pisza do siebia na forum zamiast sie na piwie spotkac lub na moto pojezdzic... Chyba jestem starej daty. :) P.S. Idzcie do Griszy sie spytac gdzie sa odpowiednie winkle - ona Wam wytlumaczy tyle, ze najpierw trzeba pare tys km nabic by tam dojechac. :) To co jest kolo Kluczborka to po prostu kawalek dobrego asfaltu. :) Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 No tak jest i dla tego po sesji wybieram się ze znajomymi w pepiki, Jesenik - Sumperk - Lądek Zdrój - Kłodzko - Kluczbork, z tego co widziałem na google maps, to przy samej granicy są bardzo fajne agrafki :), no i cała trasa w Czechach jest uznawana za dobrą do winklowania. np tu: KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ogólnie te okolice są super co podałeś (Piotrek). Fajny nowy asfalt jest na przełęcz przed Loucną n.Desnou. Tak samo koło Cervenej Vody . Ale niektórym nie przegadasz wolą okolice ... P.S Dużo Was tam jedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 najlepsze to jest zapierdalanie do kostowa hahhaaha THE BEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 4-5 maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 No tak jest i dla tego po sesji wybieram się ze znajomymi w pepiki, Jesenik - Sumperk - Lądek Zdrój - Kłodzko - Kluczbork, z tego co widziałem na google maps, to przy samej granicy są bardzo fajne agrafki :), no i cała trasa w Czechach jest uznawana za dobrą do winklowania. np tu: KLIK My tam czasami w ramach niedzielnego wypadu na obiad jezdzimy. Dobre zarcie na Krizowym Wyrhu czy jak to sie tam po ichniemu pisze. Traska na Pradziada tez jest ekstra. W czechah jest fajnie tym bardziej ze do granicy to zadna trasa - troche ponad 100km. W sam raz na pol dnia jezdzenia. Bywaly czasy ze sie jezdzilo do Vrutkow na slowacji do knajpy HD na obiad i spowrotem. Ale co ja Wam bede pisal - jak ktos nie chce jezdzic wokolo komina to zawsze cos wymysli. Jak chcecie winkle pojedzcie do austrii w alpy a widoki takie, ze tam nikt zapindalac nie chce. Ale niektórym nie przegadasz wolą okolice ... No bo lecac w trase nie ma lansu tylko jazda. Co innego laski we wsiach kolo Kluczborka poprzeganiac... Niektorzy najdluzsze trasy robia do najblizszej knajpy lub disco.... No ale coz - sa i tacy posiadacze moto bo motocyklistami ich trudno nazwac.:) Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 No bo lecac w trase nie ma lansu tylko jazda. Co innego laski we wsiach kolo Kluczborka poprzeganiac... Niektorzy najdluzsze trasy robia do najblizszej knajpy lub disco.... No ale coz - sa i tacy posiadacze moto bo motocyklistami ich trudno nazwac.:) Wolisz jazde turystyczną,spoko szanuje to...,zrozum ze nie krecą mnie długie trasy,jak jeździleś kiedyś sportem to byś wiedział ze jazda przy 90-100 cały czas to meka,od tego są inne motocykle... Polatał bym sobie z checią na torze,moja wina że mamy jeden w całym kraju?,choć i tak na dzień dzisiejszy mnie nie stać na wyjazdy na tor... ps. Nie uczeszczam na disco i nie latam na moto do knajp oraz nie mam w zwyczaju smigać po wsiach bo sa duże dziury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Olo nie spinaj się :icon_razz: 100 nie musisz jechać, możesz 160, ale w pepikach są drogie mandaty :icon_evil: ( z tego co widziałem nawet na sportach jadą przez wioski przepisowo ) Z resztą skąd wiesz że vpower piszę o Tobie - nie musisz się tłumaczyć :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Nie wnikam w to... Dyskusja jakby odbiega od tematu. Admin-Kosz :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adziami Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 dobre winkle na dosłowną godzinę polecam trasę kędzierzyn-krapkowice-opole. Ale pradziad niczego sobie :) chyba że stemperk-bruntal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptyś Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Cytat(Piotrek @ 07.06.2010 - 17:14) 1644538[/snapback]No tak jest i dla tego po sesji wybieram się ze znajomymi w pepiki, Jesenik - Sumperk - Lądek Zdrój - Kłodzko - Kluczbork, z tego co widziałem na google maps, to przy samej granicy są bardzo fajne agrafki , no i cała trasa w Czechach jest uznawana za dobrą do winklowania. np tu: KLIK My tam czasami w ramach niedzielnego wypadu na obiad jezdzimy. Dobre zarcie na Krizowym Wyrhu czy jak to sie tam po ichniemu pisze. Traska na Pradziada tez jest ekstra.W czechah jest fajnie tym bardziej ze do granicy to zadna trasa - troche ponad 100km. W sam raz na pol dnia jezdzenia. Bywaly czasy ze sie jezdzilo do Vrutkow na slowacji do knajpy HD na obiad i spowrotem. Ale co ja Wam bede pisal - jak ktos nie chce jezdzic wokolo komina to zawsze cos wymysli.Jak chcecie winkle pojedzcie do austrii w alpy a widoki takie, ze tam nikt zapindalac nie chce. Cytat(przemek96 @ 07.06.2010 - 18:46) 1644583[/snapback]Ale niektórym nie przegadasz wolą okolice ... No bo lecac w trase nie ma lansu tylko jazda. Co innego laski we wsiach kolo Kluczborka poprzeganiac...Niektorzy najdluzsze trasy robia do najblizszej knajpy lub disco.... No ale coz - sa i tacy posiadacze moto bo motocyklistami ich trudno nazwac. " Vrutkow na slowacji do knajpy HD " - jakieś szczegóły może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYCHU79 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Byłem dzisiaj więc sie pochwale.Otworzyli drugą strone Cervonochorskiego Sedla niedaleko Jesennika kierunek Sumperk.Kiedyś naszpikowana zakretami ale wąska i dziurawa.Teraz wyglada tak że ludzie bedą robić po 200 km w jedną strone żeby tam polatać.POLECAM W 100% Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez RYCHU79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi