Gladzio Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zakupiłem ostatnio motorek taki jak w temacie. Rocznik '88, stan silnikowy i ogólny bardzo dobry. Nie potrafiłem jeździćna motorach aż do zeszego tygodnia :) Hona się super prowadzi i spokojnie daje sobie z nia rade, mimo że jeszcze jestem "zielony" a motorek ma kopa :) Jakie zalety i wady ma ten model? Napiszcie wszystko co wiecie na ten temat. Słyszalem że coś jest nie tak z napinaczem (wada fabryczna). Dzieki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Gratulacje ale uważaj na siebie bo gdy za pewnie sie poczujesz możesz przepałować i przeliczyć sie a wtedy może zaoleć i to nie tylko kieszeń... :) ZALETY:-bardzo wygodny motorek, pasażer ma gorzej ale kierowca bajka-bardzo niezawodny sprzęt-duża popularnośc a co za tym idzie spory wybór części zamiennych, akcesoriów a nawet częsci używanych-łatwo i przyjemnie sie prowadzi-przyjazna dla początkujących-zuzycie paliwa na przyzwoitym poziomie-dobre osiągi(szczególnie starsze egzempalrze na tle uwczesnej konkurencji WADY:-za mało sportowa i extremalna(do modelu RR ale to już moje prywatne zdanie bo dla wielu to moze byc zaleta ale dlamnie to wada)-układy wyechowe skłonne do korozji-problemy z napinaczem łańcucha rozrządu(napewno to usłyszysz, naprawa nie jest droga bo to koszt ok.500zł ale nie jest to nic wyjatkowe groxnego, złego i strasznie czestego, poprostu sie zdarza ale po naprawie masz naprawde na dłuuuuuugo spokój)-w starszych modelach brak regulacji zawiechy-kiepske miejsce dla pasażera-brak schowka Życze udanej eksploatacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladzio Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Staram się jeździć z głową i uczyć się jak najwęcej. Silniczek chodzi bez zastrzeżeń, a wydech jest REMUSA. Ogólnie bajka :) Jak narazie to musze pilnować tylko siebie bo manetka gazu jest dosyć czuła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 witamgratuluje zakupu, a czy moglbys mi zdradzic ile zaplaciles za sprzeta poniewaz ja rowniez szukam jakiegos moto...pozdrawiam i zycze bezpiecznej jazdy Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 moge kupic rocznik 87 za 5500 = oplaca sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Tylko nie przesadzaj z tym sprzętem. Dobrze wiem jak jedzisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 jakie osiagi ma ten sprzet? ( sorki za drugi post ale mi cos sie wali ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Przemas a ile chcesz za swoja honde??? i jaka ona mo moc, ktory rocznik itp??? pytam bo chce kupic jakies wieksze moto, a Twoja maszyna mnie zainteresowala.pozdro Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladzio Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Ja za swoją dałem 7400 ale jest naprawde igła jak na ten rocznik, licznik pokazuje 35 kkm ale napewno ma przelatane o wiele więcej. Smiga super, a na lakierze nie ma żadnej ryski, po za tym ma takie "łatki" malowane aerografem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi