_Monter_ Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Dla wszystkich mniej lub bardziej trybiących. Do wożenia taniej benzyny zza wschodniej granicy. Mało pali a dużo zabiera. Fakt, że to dwusuw też mnie intryguje.Chyba, ze masz mieszalnik przy gaźniku lub jak wcześniej napisano dwie komory. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [email protected] Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 bez sensu to nie lepiej autkiem w moją bete 75l wejdzie no chyba że dla jedno śladów jest inna bramka i nie trzeba tyle czekać w kolejce to by wyjaśniało sens przeróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 motorek będzie miał zainstalowany dozownik oleju na podciśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSAmaikel Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Kolego to ma tylko przekrAczać granicę wiec wiesz .. najładniejsza nie jest ale szczelna xD! pozdro szoti. przy pelnym respekcie do zapalu i umiejetnosci,ale granice w tym przypadku juz przekroczyles :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 dobra dobra ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 (edytowane) ja bym wolał mniej wrzucający się w oczy sprzęt do przewozu benzyny Edytowane 16 Maja 2010 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 26 litrów?! i chcesz tym szmuglować benzynę? ;D to już mogłeś przerobić na goldasa,przynajmniej z 100 by wchodziło :D a to było by opłacalne :D Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 mi sie podoba. bez gustu, paskudne, ale ma to cos :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 no panowie w tym tygodniu powinienem wize dostać i zobaczy jak sie sprawdzi sprzęt ;) / jutro montuje dozownik na podciśnienie ; d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 jak chciałbys wiecej przewiesc to moze tak- http://www.istotneinformacje.pl/pic/i/9/9410.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 (edytowane) a nie da się małego osobnego zbiornika zrobić? czy to wtedy będzie zgodne z prawem? mi to przypomina ten sprzęt z filmu głupi i głupszy jak się za auto zamienili ;))) Edytowane 16 Maja 2010 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 no własnie nie ; / bo to będzie jako paliwo w karnistrze.. ; / do pojazdu moge wlać tyle ile ma bak + 5l w bańce / wagon fajek . 1 L wódki i jest wszystko legalnie. mozna zrobić jeden kurs dziennie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 (edytowane) a np bak 45 litów też można mieć? bo taki 26 litrów to standard w większych moto, niż motorynka, a właśnie, bak musi mieć atest, a taki bak spawany nie ma atestu Edytowane 16 Maja 2010 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 nie myslales zeby do beczki 250l dospawac kola i silnik i tym gibac przez granice? bylo by to jeszcze bardziej oplacalne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 atest atest co ja do USA jade ? człowieku widziałem kiedyś typ do motorynki przyczepił bańkę 20 l i jeździł wiec wiesz; p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi