kubaJMX Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Witam mam mały problem odnośnie świateł ;| zawsze normalnie chodziły bez zażutu, a tu nagle raz odpalam i nie ma żadnego, działa tylko światło stopu. ahaa i jeszcze mi szybko sie akumulator rozładowywuje może mieć coś z tym wspólnego . Co o tym myślicie ?? co może być tego przyczyną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 na szybko to padł regel (regulator napięcia) zobacz czy żarówki są spalone i czy w oprawkach jest napięcie Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 na szybko to padł regel (regulator napięcia) zobacz czy żarówki są spalone i czy w oprawkach jest napięcie zacznij od tego i napisz co i jak... jak zarowki beda cale szukaj na stykach moze jakis jest luzno albo wypadl z gniazda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaJMX Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 żarówki są całe pozatym nówki ;) to chyba regulator napięcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 to weź jeszcze pomierz tak jak wcześniej Ci pisali czy jest napięcie w oprawkach żarówek Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 moze za proste ale... a masz tam bezpieczniki?patrzales. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaJMX Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 jest napięcie . tylko dziwnie bo jak założyłek jakiś inny regulator napięcia to chodziły, poskręcałem wszystko i założyłem ten stary bo miałem na następny dzień kupić nowy oryginalny i tak z ciekawości odpaliłem motor na końcu i patrze a światła chodzą :icon_eek: . więc nie kupowałem i pojeździłem pare dni i znowu to samo . może to poprostu instalacja zjeb*** ;| sam niewiem co o tym myśleć ... :icon_evil: :icon_evil: co Wy na to :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Wypada ci dokładnie posprawdać kable i połączenia. Ale też Spotkałem się z przypadkiem że regulator świrował i raz działał a raz nie zanim ostatecznie padł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 JAkie masz napiecie na akumulatorze na odpalonym silniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi