marwin Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Mam takie pytanko chciałbym założyć ukryty wyłącznik zapłonu w kawie ER-5 tylko nie bardzo wiem na którym przewodzie może ktoś coś doradzi :notworthy: coś w życiu trzeba kochać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Jeśli już bardzo chcesz dłubać w instalacji, to ja sugerował bym tu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...38eb64a85e.html Dodatkowy pstryczek przy czujniku stopki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwin Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Przy wyłączniku stopki nie da rady bo moto nadal będzie palił tylko zgaśnie przy włożeniu biegu! coś w życiu trzeba kochać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Tym większa zagwozdka dla amatorów cudzej własności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwin Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Masz rację tylko trafi się idiota który będzie próbował do bólu aż coś spiepszy bezpieczniej gdy w ogóle nie odpali. coś w życiu trzeba kochać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Moze nie mam zmyslu zlodziejskiego, ale na chlopski rozum jak beda krasc moto to podjada busem, wyskoczy 2 kolesi, zaladuja moto na pake i odjada... Watpie zeby ktos grzebal w elektryce zeby odpalic. A w dziupli wszystkie zabezpieczenia patentowe zejda... Jesli juz to pod czujnik stopki bocznej tak jak wyzej. Albo pod zaplon, zeby nie bylo iskry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwin Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Masz kolego rację chyba niema sensu grzebać w instalacji jak będą mieli ukraść to ukradną, ale dzięki za podpowiedzi. coś w życiu trzeba kochać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi